Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodnjan 1968 Dinamo M.Lošinj
3-4-3 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
48 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 30.5
very good Schieten poor
solid Passen weak
solid Verdedigen good


3e minuut.
Piec probeert naar een medespeler te passen. Calmet is nu in balbezit. Calmet met een sublieme pass. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 1:0

4e minuut.
Piec met een sublieme pass. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez met een sublieme pass. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Haraldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Calmet onderschept slim de pass. Calmet speelt de bal door. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Maibohm kopt de bal weg. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč geeft een lange en hoge pass. Calmet maakt een snoekduik en kopt de bal. Haraldsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 2:0

9e minuut.
Ptak passt de bal met de wreef. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev passt de bal met de wreef. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč schiet op doel. Haraldsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 3:0

14e minuut.
Inworp. Gudev met een snelle inworp. Piec geeft de bal voor. Cortez maakt een snoekduik en kopt de bal. Haraldsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 4:0

15e minuut.
Lukáč is nu in balbezit. Lukáč geeft een lange en hoge pass. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Štefulj de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Gudev onderschept slim de pass. Gudev geeft een hoge lob. Cortez kopt de bal weg. Klungelig pakt Lukáč de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Haraldsson niet meer kan verder spelen. Pastorčić komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev geeft de bal voor. Klungelig pakt Bogićević de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet geeft een hoge lob. Golub probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Pastorčić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Štefulj de bal. Pastorčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 5:0

38e minuut.
Piec is nu in balbezit. Piec passt de bal zonder na te denken. Cortez rent richting de bal. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel. De bal raakt de paal. Pastorčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Calmet rent richting de bal. Cortez is nu in balbezit. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Pastorčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 6:0

41e minuut.
Cuculić geeft de bal voor. Inworp. Gudev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec geeft een lange en hoge pass. Daar is Štefulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Calmet rent richting de bal. Briška onderschept slim de pass. Briška geeft de bal voor. Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Iñarra onderschept slim de pass. Piec onderschept slim de pass. Piec met een sublieme pass. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 25%, Dinamo M.Lošinj 75%.
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 6:0

48e minuut.
Pastorčić trapt de bal weg. Gudev kopt de bal weg. Daar is Cuculić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Gašparac onderschept slim de pass. Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cuculić geeft de bal voor. Inworp. Gudev met een snelle inworp. Piec is nu in balbezit. Piec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Anđić met de inworp. Fabiani speelt de bal door. Briška rent richting de bal. Calmet verovert de bal door een tackle van achteren. Calmet schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Štefulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Štefulj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudev met een snelle inworp. Piec geeft de bal voor. Calmet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 7:0

63e minuut.
Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez met een sublieme pass. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pastorčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Fabiani geeft de bal voor. Daar is Štefulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez is nu in balbezit. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 8:0

68e minuut.
Lukáč kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuculić de bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Pastorčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Iñarra controleert de bal met de borst. Piec met een sublieme pass. Daar is Cuculić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Pastorčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Gudev kopt de bal weg. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Briška probeert de bal met de borst te controleren. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 9:0

72e minuut.
Chacon speelt de bal door. Klungelig pakt Iñarra de bal. Chacon is nu in balbezit. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt Ďuračinský de bal. Ďuračinský geeft de bal voor. Daar is Lukáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. Pastorčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 10:0

83e minuut.
Ďuračinský passt de bal in één keer door. Piec rent richting de bal. Piec passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Pastorčić met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudev met een snelle inworp. Piec geeft een hoge lob. Pastorčić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Ptak de bal. Gudev rent richting de bal. Gudev geeft een hoge lob. Calmet is nu in balbezit. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pastorčić trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gudev met een snelle inworp. Piec geeft de bal voor. Cortez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 11:0

90e minuut.
Calmet passt de bal met de wreef. Cortez rent richting de bal. Cortez passt de bal in één keer door. Lukáč rent richting de bal. Lukáč haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 27%, Dinamo M.Lošinj 73%.
Vodnjan 1968 - Dinamo M.Lošinj 11:0