Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo M.Lošinj Vodnjan 1968
Normal Tactiek 3-4-3
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 49.8
average Schieten very good
weak Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal in één keer door. Ďuračinský speelt de bal door. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:1

4e minuut.
Calmet is nu in balbezit. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cuculić de bal onder controle te krijgen. Haraldsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:2

6e minuut.
Piec speelt de bal door. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel. Štefulj probeert de bal aan de voet te houden. Haraldsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:3

7e minuut.
Gudev is nu in balbezit. Gudev geeft de bal voor. Daar is Cuculić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. Haraldsson bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Panjol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec speelt de bal door. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gašparac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cuculić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gudev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec rent richting de bal. Piec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Panjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec passt de bal zonder na te denken. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ptak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogićević verovert de bal door een tackle van achteren. Bogićević met een sublieme pass. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cortez rent richting de bal. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet draait met de bal, schiet en ... Štefulj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal in één keer door. Calmet speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Haraldsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Calmet is nu in balbezit. Cortez is nu in balbezit. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Haraldsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:4

29e minuut.
Calmet verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez rent richting de bal. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet draait met de bal, schiet en ... Haraldsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:5

30e minuut.
Klungelig pakt Chacon de bal. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Piec probeert naar een medespeler te passen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Piec geeft een hoge lob. Lukáč heeft problemen om de bal te vangen. Lukáč draait met de bal, schiet en ... Haraldsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Štefulj probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:6

35e minuut.
Pastorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet rent richting de bal. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. Lukáč kopt de bal weg. Haraldsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:7

43e minuut.
Gašparac probeert naar een medespeler te passen. Gudev speelt de bal door. Calmet kan de bal niet met de borst controleren. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Bogićević de bal. Calmet verovert de bal door een tackle van achteren. Calmet speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo M.Lošinj 78%, Vodnjan 1968 22%.
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:7

50e minuut.
Lukáč is nu in balbezit. Lukáč passt de bal zonder na te denken. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:8

53e minuut.
Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec passt de bal in één keer door. Lukáč rent richting de bal. Lukáč schiet op doel. Haraldsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:9

57e minuut.
Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Štefulj probeert de bal aan de voet te houden. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Haraldsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Gudev probeert naar een medespeler te passen. Piec speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 0:10

60e minuut.
Štefulj probeert de bal aan de voet te houden. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský geeft een hoge lob. Lukáč rent richting de bal. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Lukáč is nu in balbezit. Lukáč passt de bal met de wreef. Calmet is nu in balbezit. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. Haraldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Bogićević onderschept slim de pass. Bogićević speelt de bal door. Pastorčić rent richting de bal. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Anđić heeft problemen om de bal te vangen. Anđić passt de bal zonder na te denken. Ptak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 1:10

72e minuut.
Klungelig pakt Grama de bal. Grama passt de bal in één keer door. Piec probeert de bal aan de voet te houden. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bogićević onderschept slim de pass. Piec speelt de bal door. Gudev is nu in balbezit. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chacon is nu in balbezit. Chacon passt de bal met de wreef. Fabiani is nu in balbezit. Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gudev rent richting de bal. Gudev passt de bal in één keer door. Lukáč rent richting de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ... Haraldsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 1:11

89e minuut.
Cuculić is nu in balbezit. Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo M.Lošinj 81%, Vodnjan 1968 19%.
Dinamo M.Lošinj - Vodnjan 1968 1:11