Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rensby barcelona boys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvelj onderschept slim de pass. Lušić onderschept slim de pass. Lušić haalt uit met een fantastische trap. Srdanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

13e minuut.
Manzin is nu in balbezit. Manzin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lupić met een snelle inworp. Šerer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Poropat rent richting de bal. Sokol heeft problemen om de bal te vangen. Poropat probeert naar een medespeler te passen. Galetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hozjak probeert naar een medespeler te passen. Lupić met een sublieme pass. Lušić rent richting de bal. Šerer is nu in balbezit. Šerer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pedić is nu in balbezit. Pedić passt de bal zonder na te denken. Lušić rent richting de bal. Šerer rent richting de bal. Šerer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 51%, barcelona boys 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rensby - barcelona boys 0:0

47e minuut.
Daar is Glomuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galetin is nu in balbezit. Hozjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galetin raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulović wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Poropat de bal. Šerer rent richting de bal. Šerer draait met de bal, schiet en ... Srdanović bokst de bal weg. Lušić is nu in balbezit. Lušić haalt uit met een fantastische trap. Srdanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - barcelona boys 1:0

53e minuut.
Grubić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matijić speelt de bal door. Šerer met een sublieme pass. Lušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - barcelona boys 2:0

65e minuut.
Grubić geeft een lange en hoge pass. Sokol kopt de bal weg. Matijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poropat onderschept slim de pass. Poropat geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Glomuz probeert naar een medespeler te passen. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer passt de bal met de wreef. Lušić is nu in balbezit. Lušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Šerer onderschept slim de pass. Šerer probeert naar een medespeler te passen. Lušić is nu in balbezit. Lušić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bjeloš de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Uščuplić geeft een hoge lob. Pedić speelt de bal door. Daar is Hozjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galetin is nu in balbezit. Galetin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - barcelona boys 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 45%, barcelona boys 55%.
Rensby - barcelona boys 2:1