Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CARIZARDI Božjakovina FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Drčelić is nu in balbezit. Drčelić draait met de bal, schiet en ... Daar is Bavrlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajlić rent richting de bal. Rajlić schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Bavrlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Oroz de bal onder controle te krijgen. Lovričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovričević passt de bal in één keer door. Vrban is nu in balbezit. Vrban draait met de bal, schiet en ... Runjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CARIZARDI 30%, Božjakovina FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CARIZARDI - Božjakovina FC 0:0

51e minuut.
Tomeljak is nu in balbezit. Tomeljak geeft de bal voor. Tomašević kopt de bal weg. Prcović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prcović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Prcović kopt de bal weg. Klungelig pakt Berljafa de bal. Vrban rent richting de bal. Vrban schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Božjakovina FC 0:1

71e minuut.
Bavrlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajlić is nu in balbezit. Bavrlić onderschept slim de pass. Drčelić verovert de bal door een tackle van achteren. Drčelić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Drčelić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sabolić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rašeta rent richting de bal. Sabolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta maakt een afschuwelijke overtreding. Rašeta krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sabolić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oroz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bavrlić heeft problemen om de bal te vangen. Sabolić is nu in balbezit. Rajlić rent richting de bal. Rajlić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rašeta rent richting de bal. Rajlić is nu in balbezit. Rašeta onderschept slim de pass. Sabolić onderschept slim de pass. Sabolić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CARIZARDI 47%, Božjakovina FC 53%.
FC CARIZARDI - Božjakovina FC 0:1