Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Božjakovina FC Vodnjan 1968
Normal Tactiek 3-4-3
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský passt de bal met de wreef. Alutiņš is nu in balbezit. Alutiņš schiet op doel. Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:1

6e minuut.
Gudev passt de bal in één keer door. Alutiņš speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Paša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:2

12e minuut.
Wibisono onderschept slim de pass. Wibisono passt de bal zonder na te denken. Barč is nu in balbezit. Cortez onderschept slim de pass. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Calmet kopt de bal weg. Gudev probeert de bal met de borst te controleren. Cortez rent richting de bal. Alutiņš rent richting de bal. Alutiņš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Paša trapt de bal weg. Grama kopt de bal weg. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Calmet is nu in balbezit. Calmet geeft een lange en hoge pass. Prcović heeft problemen om de bal te vangen. Alutiņš rent richting de bal. Alutiņš schiet op doel. Paša bokst de bal weg. Daar is Barč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:3

18e minuut.
Gudev kopt de bal weg. Cortez is nu in balbezit. Barč rent richting de bal. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Paša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calmet geeft een hoge lob. Cortez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Wibisono de bal. Wibisono passt de bal zonder na te denken. Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. Alutiņš bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:4

25e minuut.
Wibisono is nu in balbezit. Wibisono speelt de bal door. Barč heeft problemen om de bal te vangen. Calmet is nu in balbezit. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudev met de inworp. Wibisono met een sublieme pass. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Gudev geeft de bal voor. Calmet geeft een lange en hoge pass. Alutiņš kan de bal niet met de borst controleren. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:5

35e minuut.
Lovričević geeft een hoge lob. Gudev kopt de bal weg. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Calmet rent richting de bal. Calmet passt de bal zonder na te denken. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Paša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:6

38e minuut.
Binnie bereikt de bal nog maar net als eerste. Binnie passt de bal in één keer door. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft de bal voor. Alutiņš springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Lovričević de bal. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský geeft een hoge lob. Alutiņš rent richting de bal. Alutiņš schiet op doel. Paša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Wibisono passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cortez de bal. Prcović rent richting de bal. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Božjakovina FC 84%, Vodnjan 1968 16%.
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:7

46e minuut.
Cortez speelt de bal door. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Maibohm probeert naar een medespeler te passen. Gudev rent richting de bal. Gudev speelt de bal door. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Barč met een harde bal richting middenveld. Inworp. Wibisono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alutiņš rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:8

59e minuut.
Gudev speelt de bal door. Wibisono met een sublieme pass. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Paša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:9

61e minuut.
Klungelig pakt Alutiņš de bal. Alutiņš passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Calmet is nu in balbezit. Calmet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Rašeta rent richting de bal. Calmet onderschept slim de pass. Calmet met een sublieme pass. Alutiņš is nu in balbezit. Alutiņš draait met de bal, schiet en ... Paša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Inworp. Gudev met een snelle inworp. Wibisono rent richting de bal. Wibisono geeft een hoge lob. Calmet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:10

67e minuut.
Calmet geeft de bal voor. Alutiņš is nu in balbezit. Alutiņš passt de bal zonder na te denken. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:11

68e minuut.
Ďuračinský met een snelle inworp. Calmet is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Barč ... Strafschop! Calmet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cortez neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:12

70e minuut.
Gudev geeft een hoge lob. Barč kopt de bal weg. Klungelig pakt Prcović de bal. Wibisono geeft de bal voor. Calmet springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paša trapt de bal weg. Gudev kopt de bal weg. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Žganec heeft problemen om de bal te vangen. Gudev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Calmet de bal onder controle te krijgen. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Grama is nu in balbezit. Grama geeft een lange en hoge pass. Alutiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Alutiņš schiet op doel. Paša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:13

79e minuut.
Calmet kopt de bal weg. Daar is Bavrlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Paša probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

81e minuut.
Doeltrap. Paša trapt de bal weg van het doel. Wibisono kopt de bal weg. Alutiņš is nu in balbezit. Alutiņš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Paša probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Calmet probeert de bal met de borst te controleren. Paša maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Calmet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:14

83e minuut.
Ďuračinský geeft een hoge lob. Calmet is nu in balbezit. Calmet met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gudev heeft problemen om de bal te vangen. Gudev geeft de bal voor. Barč heeft problemen om de bal te vangen. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Alutiņš rent richting de bal. Alutiņš passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:15

89e minuut.
Grama geeft een hoge lob. Wibisono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibisono met een sublieme pass. Klungelig pakt Calmet de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Božjakovina FC 88%, Vodnjan 1968 12%.
Božjakovina FC - Vodnjan 1968 0:16