Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodnjan 1968 Božjakovina FC
3-4-3 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
9% Spel op eigen helft 91%
66 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 18.2
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Cortez de bal. Prcović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč rent richting de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ... Bavrlić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 1:0

6e minuut.
Žganec onderschept slim de pass. Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet passt de bal in één keer door. Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský geeft een hoge lob. Lukáč springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bavrlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paša bokst de bal weg. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 2:0

11e minuut.
Maibohm geeft de bal voor. Klungelig pakt Lukáč de bal. Tomašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Piec rent richting de bal. Cortez rent richting de bal. Piec probeert naar een medespeler te passen. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lukáč passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Prcović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prcović krijgt een gele kaart. Cortez raakt geblesseerd tijdens het duel. Cortez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 3:0

14e minuut.
Calmet passt de bal met de wreef. Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudev met de inworp. Piec geeft een hoge lob. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Piec passt de bal zonder na te denken. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Bavrlić is nu in balbezit. Cortez onderschept slim de pass. Cortez schiet op doel. Paša bokst de bal weg. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel. Paša bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 4:0

22e minuut.
Tomašević heeft problemen om de bal te vangen. Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev met een sublieme pass. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. Paša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Piec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ďuračinský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pikzibner. Ďuračinský raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ďuračinský kan niet meer verder spelen. Alutiņš komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Piec speelt de bal door. Pikzibner rent richting de bal. Alutiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Alutiņš geeft een lange en hoge pass. Cortez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 5:0

29e minuut.
Prcović is nu in balbezit. Gudev verovert de bal door een tackle van achteren. Gudev met een sublieme pass. Klungelig pakt Calmet de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 6:0

30e minuut.
Gudev rent richting de bal. Gudev speelt de bal door. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 7:0

31e minuut.
Calmet is nu in balbezit. Calmet passt de bal met de wreef. Piec met een sublieme pass. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez draait met de bal, schiet en ... Paša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukáč rent richting de bal. Lukáč haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavrlić is nu in balbezit. Cortez onderschept slim de pass. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet draait met de bal, schiet en ... Paša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gudev zal de hoekschop nemen. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lukáč onderschept slim de pass. Lukáč geeft de bal voor. Alutiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Alutiņš geeft de bal voor. Cortez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Prcović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč onderschept slim de pass. Lukáč passt de bal in één keer door. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cortez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 8:0

38e minuut.
Klungelig pakt Piec de bal. Piec geeft de bal voor. Calmet krijgt zijn hoofd ertegen. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Maibohm speelt de bal door. Ptak rent richting de bal. Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev geeft een lange en hoge pass. Calmet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gudev rent richting de bal. Gudev passt de bal met de wreef. Piec speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 9:0

41e minuut.
Gudev passt de bal met de wreef. Cortez is nu in balbezit. Piec speelt de bal door. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Barč de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ulemek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vrban komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Gudev met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 10:0

45e minuut.
Alutiņš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Calmet de bal. Piec rent richting de bal. Piec draait met de bal, schiet en ... Lukáč probeert de bal aan de voet te houden. Paša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 9%, Božjakovina FC 91%.
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 11:0

46e minuut.
Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptak met een sublieme pass. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Vrban rent richting de bal. Maibohm verovert de bal door een tackle van achteren. Maibohm geeft de bal voor. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 12:0

52e minuut.
Maibohm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grama komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Calmet draait met de bal, schiet en ... Paša met een sublieme pass. Piec kopt de bal weg. Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 13:0

56e minuut.
Prcović passt de bal in één keer door. Tomašević rent richting de bal. Lukáč onderschept slim de pass. Gudev rent richting de bal. Gudev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bavrlić trapt de bal weg van het doel. Gudev kopt de bal weg. Piec met een sublieme pass. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel. Paša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Paša trapt de bal weg van het doel. Gudev kopt de bal weg. Cortez speelt de bal door. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fabiani geeft de bal voor. Klungelig pakt Cortez de bal. Rašeta rent richting de bal. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cortez haalt uit met een fantastische trap. Bavrlić probeert de bal aan de voet te houden. Calmet rent richting de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 14:0

68e minuut.
Cortez rent richting de bal. Calmet rent richting de bal. Cortez rent richting de bal. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Alutiņš met een sublieme pass. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Piec probeert naar een medespeler te passen. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 15:0

72e minuut.
Piec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gudev de bal. Gudev passt de bal in één keer door. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 16:0

77e minuut.
Gudev speelt de bal door. Alutiņš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lukáč de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 17:0

78e minuut.
Tomašević met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grama met de inworp. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cortez rent richting de bal. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 18:0

84e minuut.
Gudev rent richting de bal. Gudev met een sublieme pass. Klungelig pakt Tomašević de bal. Lukáč rent richting de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tomašević geeft de bal voor. Inworp. Gudev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec rent richting de bal. Piec geeft een hoge lob. Paša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Lukáč de bal. Lukáč passt de bal in één keer door. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet draait met de bal, schiet en ... Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 19:0

88e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal met de wreef. Alutiņš geeft een lange en hoge pass. Calmet krijgt zijn hoofd ertegen. Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Piec speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 20:0

90e minuut.
Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč met een sublieme pass. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 10%, Božjakovina FC 90%.
Vodnjan 1968 - Božjakovina FC 21:0