Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona boys Minimax
Normal Tactiek juniori
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 42
zwak Schieten goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kozjak met een sublieme pass. Bakoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila verovert de bal door een tackle van achteren. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Petkovski onderschept slim de pass. Sokol onderschept slim de pass. Sokol speelt de bal door. Lugović geeft een lange en hoge pass. Črnila krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:1

5e minuut.
Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila passt de bal in één keer door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel. Srdanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:2

9e minuut.
Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Bjeloš rent richting de bal. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Črnila is nu in balbezit. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Poropat geeft een hoge lob. Inworp. Bakoč met de inworp. Kozjak is nu in balbezit. Kozjak geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sokol geeft de bal voor. Čučaga geeft de bal voor. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Bjeloš is nu in balbezit. Črnila verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Srdanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Hrnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila onderschept slim de pass. Petkovski rent richting de bal. Črnila rent richting de bal. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Slagalo is nu in balbezit. Slagalo geeft de bal voor. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila rent richting de bal. Črnila speelt de bal door. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Srdanović probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Petkovski de bal. Poropat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak onderschept slim de pass. Kozjak geeft een lange en hoge pass. Črnila rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:3

31e minuut.
Bjeloš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lugović met de inworp. Kozjak rent richting de bal. Kozjak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakoč verovert de bal door een tackle van achteren. Bakoč geeft een hoge lob. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Srdanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Črnila rent richting de bal. Črnila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Bjeloš met een harde bal richting middenveld. Lugović kopt de bal weg. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Petkovski rent richting de bal. Petkovski passt de bal met de wreef. Črnila rent richting de bal. Črnila draait met de bal, schiet en ... Srdanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:4

37e minuut.
Bjeloš kopt de bal weg. Bakoč heeft problemen om de bal te vangen. Bakoč met een sublieme pass. Kozjak rent richting de bal. Kozjak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona boys 89%, Minimax 11%.
barcelona boys - Minimax 0:4

48e minuut.
Manzin is nu in balbezit. Petkovski onderschept slim de pass. Petkovski passt de bal in één keer door. Črnila is nu in balbezit. Črnila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:5

49e minuut.
Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović geeft een hoge lob. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila rent richting de bal. Črnila haalt uit met een fantastische trap. Srdanović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:6

59e minuut.
Kozjak onderschept slim de pass. Kozjak met een sublieme pass. Hrnjić rent richting de bal. Črnila verovert de bal door een tackle van achteren. Črnila haalt uit met een fantastische trap. Srdanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Srdanović niet meer kan verder spelen. Vlajić komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tuna met een sublieme pass. Kozjak is nu in balbezit. Kozjak speelt de bal door. Črnila rent richting de bal. Črnila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kozjak geeft de bal voor. Daar is Manzin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črnila rent richting de bal. Črnila schiet op doel. Vlajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:7

74e minuut.
Črnila haalt uit met een fantastische trap. Hrnjić probeert de bal aan de voet te houden. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:8

76e minuut.
Lugović met de inworp. Daar is Kozjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozjak geeft een hoge lob. Bakoč is nu in balbezit. Bakoč draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pedić heeft problemen om de bal te vangen. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjić is nu in balbezit. Črnila onderschept slim de pass. Črnila met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:9

81e minuut.
Bakoč geeft de bal voor. Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak met een sublieme pass. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:10

83e minuut.
Uščuplić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Slagalo de bal onder controle te krijgen. Lugović is nu in balbezit. Lugović met een sublieme pass. Kozjak geeft de bal voor. Vlajić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vlajić speelt de bal door. Bakoč kopt de bal weg. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kozjak speelt de bal door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski speelt de bal door. Daar is Črnila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črnila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Minimax 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona boys 82%, Minimax 18%.
barcelona boys - Minimax 0:11