Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minimax barcelona boys
juniori Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 18.9
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Bakoč speelt de bal door. Lugović rent richting de bal. Poropat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poropat krijgt een gele kaart. Lugović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poropat geeft de bal voor. Čučaga met een snel genomen vrije trap. Petkovski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lugović rent richting de bal. Lugović passt de bal zonder na te denken. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Srdanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - barcelona boys 1:0

9e minuut.
Slagalo is nu in balbezit. Bakoč is nu in balbezit. Bakoč speelt de bal door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - barcelona boys 2:0

10e minuut.
Galetin rent richting de bal. Galetin probeert naar een medespeler te passen. Poropat rent richting de bal. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Srdanović trapt de bal weg. Bakoč kopt de bal weg. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel. Srdanović bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Bakoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedić met een sublieme pass. Lovrek is nu in balbezit. Lovrek geeft een hoge lob. Petkovski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak met een sublieme pass. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. Srdanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - barcelona boys 3:0

20e minuut.
Lugović probeert naar een medespeler te passen. Petkovski is nu in balbezit. Lugović rent richting de bal. Lugović geeft een lange en hoge pass. Slagalo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lugović rent richting de bal. Lugović passt de bal met de wreef. Slagalo heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Lugović neemt de hoekschop. Kozjak is nu in balbezit. Kozjak geeft de bal voor. Bakoč rent richting de bal. Bakoč geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lugović geeft een lange en hoge pass. Slagalo krijgt zijn hoofd ertegen. Hrvelj probeert de bal met de borst te controleren. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - barcelona boys 4:0

37e minuut.
Slagalo haalt uit met een fantastische trap. Srdanović speelt de bal door. Lugović kopt de bal weg. Daar is Petkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski schiet op doel. Srdanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Lugović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozjak rent richting de bal. Kozjak geeft de bal voor. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kozjak rent richting de bal. Kozjak passt de bal in één keer door. Petkovski rent richting de bal. Slagalo rent richting de bal. Slagalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 15%, barcelona boys 85%.
Minimax - barcelona boys 4:0

48e minuut.
Lugović met een sublieme pass. Kozjak rent richting de bal. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Bjeloš probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - barcelona boys 5:0

53e minuut.
Hrvelj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakoč met een snelle inworp. Klungelig pakt Kozjak de bal. Kozjak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bakoč kopt de bal weg. Lugović rent richting de bal. Lugović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petkovski de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lugović passt de bal zonder na te denken. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski passt de bal met de wreef. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Slagalo rent richting de bal. Kozjak is nu in balbezit. Bjeloš is nu in balbezit. Kozjak onderschept slim de pass. Kozjak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kozjak geeft een hoge lob. Srdanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - barcelona boys 6:0

60e minuut.
Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović is nu in balbezit. Lugović passt de bal in één keer door. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - barcelona boys 7:0

65e minuut.
Lugović met een snelle inworp. Kozjak heeft problemen om de bal te vangen. Lugović rent richting de bal. Lugović geeft een hoge lob. Slagalo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - barcelona boys 8:0

66e minuut.
Lugović passt de bal met de wreef. Bakoč is nu in balbezit. Bakoč speelt de bal door. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - barcelona boys 9:0

71e minuut.
Kozjak probeert naar een medespeler te passen. Slagalo rent richting de bal. Bjeloš bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak passt de bal in één keer door. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski geeft een hoge lob. Daar is Slagalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pedić passt de bal met de wreef. Čučaga heeft problemen om de bal te vangen. Čučaga geeft een lange en hoge pass. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 16%, barcelona boys 84%.
Minimax - barcelona boys 9:0