Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rensby NK Miroševec
Normal Tactiek 352-1
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 33
weak Schieten average
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žuljević met een snelle inworp. Stafiera rent richting de bal. Stafiera geeft een hoge lob. Kozulić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Sedlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žuljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuljević passt de bal in één keer door. Mucalović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Picek passt de bal zonder na te denken. Pollak probeert naar een medespeler te passen. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Škarpona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Lupić is nu in balbezit. Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek geeft een lange en hoge pass. Kozulić rent richting de bal. Kozulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wszołek passt de bal zonder na te denken. Daar is Žuljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žuljević passt de bal in één keer door. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hozjak rent richting de bal. Stafiera verovert de bal door een tackle van achteren. Stafiera speelt de bal door. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:1

35e minuut.
Stafiera probeert naar een medespeler te passen. Sedlak speelt de bal door. Vidačak is nu in balbezit. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wszołek is nu in balbezit. Wszołek passt de bal met de wreef. Kozulić rent richting de bal. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Roca rent richting de bal. Roca geeft de bal voor. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ... Škarpona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 75%, NK Miroševec 25%.
Rensby - NK Miroševec 0:2

47e minuut.
Vidačak probeert naar een medespeler te passen. Lupić geeft een hoge lob. Mucalović kopt de bal weg. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Škarpona trapt de bal weg. Žuljević kopt de bal weg. Daar is Glomuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picek rent richting de bal. Picek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Žuljević passt de bal in één keer door. Mucalović rent richting de bal. Mucalović geeft een hoge lob. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Škarpona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:3

52e minuut.
Matijić rent richting de bal. Mucalović onderschept slim de pass. Mucalović met een sublieme pass. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Škarpona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Matijić is nu in balbezit. Stafiera verovert de bal door een tackle van achteren. Stafiera passt de bal in één keer door. Picek is nu in balbezit. Picek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mucalović is nu in balbezit. Mucalović probeert naar een medespeler te passen. Kozulić rent richting de bal. Kozulić schiet op doel. Škarpona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - NK Miroševec 0:4

78e minuut.
Žuljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera passt de bal met de wreef. Picek is nu in balbezit. Picek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stafiera probeert de bal aan de voet te houden. Mucalović rent richting de bal. Mucalović passt de bal met de wreef. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 63%, NK Miroševec 37%.
Rensby - NK Miroševec 0:4