Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Miroševec Rensby
352-1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Grubić rent richting de bal. Stafiera heeft problemen om de bal te vangen. Žuljević rent richting de bal. Žuljević geeft de bal voor. Kozulić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Stafiera met een sublieme pass. Wszołek probeert de bal aan de voet te houden. Wszołek geeft de bal voor. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Rensby 1:0

15e minuut.
Stafiera geeft een hoge lob. Sedlak met een sublieme pass. Vidačak probeert de bal aan de voet te houden. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić draait met de bal, schiet en ... Škarpona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Stafiera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hozjak is nu in balbezit. Stafiera speelt de bal door. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Rensby 2:0

30e minuut.
Glomuz verovert de bal door een tackle van achteren. Glomuz geeft een lange en hoge pass. Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek passt de bal zonder na te denken. Stafiera geeft de bal voor. Škarpona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Rensby 3:0

32e minuut.
Matijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek onderschept slim de pass. Picek met een sublieme pass. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer rent richting de bal. Picek begaat een overtreding. Picek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 25%, Rensby 75%.
NK Miroševec - Rensby 3:0

47e minuut.
Žuljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stafiera met een sublieme pass. Sedlak probeert naar een medespeler te passen. Picek rent richting de bal. Picek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Rensby 4:0

50e minuut.
Žuljević met een snelle inworp. Picek geeft de bal voor. Kozulić rent richting de bal. Kozulić draait met de bal, schiet en ... Škarpona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Rensby 5:0

54e minuut.
Žuljević met een snelle inworp. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek geeft een hoge lob. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomuz onderschept slim de pass. Glomuz passt de bal met de wreef. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Žuljević de bal. Žuljević met een sublieme pass. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek schiet op doel. Glomuz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Žuljević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Privileđo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Privileđo passt de bal zonder na te denken. Wszołek is nu in balbezit. Wszołek geeft een lange en hoge pass. Glomuz kopt de bal weg. Stafiera geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inworp. Wszołek met de inworp. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera geeft een hoge lob. Kozulić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wszołek is nu in balbezit. Wszołek passt de bal met de wreef. Picek is nu in balbezit. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Rensby 6:0

81e minuut.
Škarpona speelt de bal door. Matijić heeft problemen om de bal te vangen. Stafiera met een sublieme pass. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Picek passt de bal zonder na te denken. Glomuz is nu in balbezit. Glomuz passt de bal in één keer door. Kozulić rent richting de bal. Kozulić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 19%, Rensby 81%.
NK Miroševec - Rensby 6:0