Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CARIZARDI Dinamo M.Lošinj
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
6 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 28.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


17e minuut.
Tomeljak is nu in balbezit. Iñarra onderschept slim de pass. Chacon rent richting de bal. Chacon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Berljafa rent richting de bal. Chacon onderschept slim de pass. Moze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moze krijgt een gele kaart. Chacon raakt geblesseerd tijdens het duel. Iñarra legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Dinamo M.Lošinj 0:1

22e minuut.
Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Drčelić onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štefulj. Štefulj krijgt een gele kaart. Drčelić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drčelić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cuculić geeft een hoge lob. Drčelić kopt de bal weg. Štefulj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajlić rent richting de bal. Cuculić verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CARIZARDI - Dinamo M.Lošinj 1:1

27e minuut.
Bogićević is nu in balbezit. Bogićević passt de bal in één keer door. Briška bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajlić verovert de bal door een tackle van achteren. Rajlić haalt uit met een fantastische trap. Pastorčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Moze onderschept slim de pass. Traparić rent richting de bal. Traparić passt de bal zonder na te denken. Iñarra rent richting de bal. Iñarra draait met de bal, schiet en ... Runjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CARIZARDI 65%, Dinamo M.Lošinj 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CARIZARDI - Dinamo M.Lošinj 1:1

51e minuut.
Moze rent richting de bal. Iñarra verovert de bal door een tackle van achteren. Iñarra passt de bal in één keer door. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bogićević onderschept slim de pass. Bogićević probeert naar een medespeler te passen. Briška is nu in balbezit. Briška geeft een hoge lob. Chacon springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Briška bereikt de bal nog maar net als eerste. Briška geeft de bal voor. Daar is Šalvarica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dačević verovert de bal door een tackle van achteren. Bogićević onderschept slim de pass. Bogićević passt de bal zonder na te denken. Iñarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Anđić draait met de bal, schiet en ... Tomeljak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Traparić neemt de hoekschop. Chacon krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berljafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moze bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñarra verovert de bal door een tackle van achteren. Iñarra draait met de bal, schiet en ... Runjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Berljafa rent richting de bal. Traparić verovert de bal door een tackle van achteren. Traparić passt de bal zonder na te denken. Chacon is nu in balbezit. Chacon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Dinamo M.Lošinj 1:2

73e minuut.
Traparić bereikt de bal nog maar net als eerste. Traparić speelt de bal door. Chacon rent richting de bal. Iñarra is nu in balbezit. Iñarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Anđić rent richting de bal. Anđić met een sublieme pass. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñarra is nu in balbezit. Iñarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalvarica probeert naar een medespeler te passen. Bogićević probeert naar een medespeler te passen. Anđić is nu in balbezit. Anđić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Traparić geeft een hoge lob. Anđić is nu in balbezit. Anđić geeft een hoge lob. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Dinamo M.Lošinj 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CARIZARDI 81%, Dinamo M.Lošinj 19%.
FC CARIZARDI - Dinamo M.Lošinj 1:3