Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:44
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.13 [del]
  • Stadion: MUP Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16000
Dinamo M.Lošinj FC CARIZARDI
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen weak


12e minuut.
Štefulj is nu in balbezit. Štefulj geeft een lange en hoge pass. Šalvarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke draait met de bal, schiet en ... Runjić bokst de bal weg.

13e minuut.
Traparić geeft een hoge lob. Daar is Anđić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iñarra is nu in balbezit. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kalinke rent richting de bal. Iñarra is nu in balbezit. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke schiet op doel. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - FC CARIZARDI 1:0

24e minuut.
Moze is nu in balbezit. Traparić verovert de bal door een tackle van achteren. Traparić speelt de bal door. Kalinke is nu in balbezit. Kalinke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Trifković is nu in balbezit. Gašparac onderschept slim de pass. Gašparac met een sublieme pass. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anđić passt de bal zonder na te denken. Briška is nu in balbezit. Met opzet legt Dačević zijn tegenspeler op de grond. Briška raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Briška kan niet meer verder spelen. Pastorčić komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bogićević verovert de bal door een tackle van achteren. Panjol rent richting de bal. Panjol passt de bal zonder na te denken. Kalinke is nu in balbezit. Kalinke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Iñarra rent richting de bal. Moze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iñarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Panjol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - FC CARIZARDI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo M.Lošinj 37%, FC CARIZARDI 63%.
Dinamo M.Lošinj - FC CARIZARDI 2:0

49e minuut.
Oroz speelt de bal door. Daar is Moze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iñarra is nu in balbezit. Kalinke rent richting de bal. Kalinke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Traparić verovert de bal door een tackle van achteren. Traparić passt de bal met de wreef. Šalvarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke onderschept slim de pass. Kalinke haalt uit met een fantastische trap. Runjić bokst de bal weg.

59e minuut.
Moze bereikt de bal nog maar net als eerste. Traparić verovert de bal door een tackle van achteren. Traparić probeert naar een medespeler te passen. Kalinke rent richting de bal. Kalinke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - FC CARIZARDI 3:0

60e minuut.
Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke geeft een hoge lob. Traparić rent richting de bal. Traparić geeft een lange en hoge pass. Šalvarica kopt de bal weg. Runjić bokst de bal weg. Kalinke controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Berljafa verovert de bal door een tackle van achteren. Panjol verovert de bal door een tackle van achteren. Iñarra speelt de bal door. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Berljafa is nu in balbezit. Berljafa passt de bal zonder na te denken. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke haalt uit met een fantastische trap. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - FC CARIZARDI 4:0

83e minuut.
Šalvarica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bogićević de bal. Bogićević probeert naar een medespeler te passen. Iñarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñarra schiet op doel. Runjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - FC CARIZARDI 5:0

84e minuut.
Rajlić speelt de bal door. Daar is Drčelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moze is nu in balbezit. Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Panjol is nu in balbezit. Moze is nu in balbezit. Panjol verovert de bal door een tackle van achteren. Iñarra is nu in balbezit. Iñarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo M.Lošinj 17%, FC CARIZARDI 83%.
Dinamo M.Lošinj - FC CARIZARDI 5:0