Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minimax Božjakovina FC
juniori Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
10% Spel op eigen helft 90%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 17.3
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Žganec met een sublieme pass. Lugović rent richting de bal. Lugović passt de bal met de wreef. Črnila rent richting de bal. Črnila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tomašević rent richting de bal. Kozjak onderschept slim de pass. Kozjak passt de bal zonder na te denken. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Božjakovina FC 1:0

10e minuut.
Bavrlić heeft problemen om de bal te vangen. Črnila onderschept slim de pass. Črnila passt de bal zonder na te denken. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Božjakovina FC 2:0

12e minuut.
Kozjak neemt de hoekschop. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski met een sublieme pass. Daar is Bavrlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črnila is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Črnila is nu in balbezit. Črnila schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Kozjak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozjak passt de bal zonder na te denken. Petkovski probeert naar een medespeler te passen. Črnila rent richting de bal. Črnila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Lugović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Črnila de bal. Bavrlić rent richting de bal. Črnila verovert de bal door een tackle van achteren. Črnila passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Božjakovina FC 3:0

24e minuut.
Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović met een sublieme pass. Kozjak speelt de bal door. Črnila is nu in balbezit. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kozjak speelt de bal door. Bavrlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Črnila heeft problemen om de bal te vangen. Črnila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Božjakovina FC 4:0

30e minuut.
Prcović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakoč onderschept slim de pass. Bakoč met een sublieme pass. Daar is Črnila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bakoč speelt de bal door. Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prcović is nu in balbezit. Kozjak onderschept slim de pass. Kozjak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kozjak is nu in balbezit. Kozjak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Črnila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Božjakovina FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 8%, Božjakovina FC 92%.
Minimax - Božjakovina FC 5:0

50e minuut.
Klungelig pakt Petkovski de bal. Barč is nu in balbezit. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski schiet op doel. Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Božjakovina FC 6:0

54e minuut.
Črnila rent richting de bal. Črnila haalt uit met een fantastische trap. Kozjak probeert de bal aan de voet te houden. Lugović rent richting de bal. Lugović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Paša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kozjak passt de bal met de wreef. Bavrlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Črnila krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bavrlić heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski passt de bal met de wreef. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Božjakovina FC 7:0

74e minuut.
Rogina kopt de bal weg. Bakoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakoč geeft een hoge lob. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Črnila speelt de bal door. Lugović probeert naar een medespeler te passen. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila schiet op doel. Paša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Božjakovina FC 8:0

77e minuut.
Daar is Prcović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črnila verovert de bal door een tackle van achteren. Črnila met een sublieme pass. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović passt de bal zonder na te denken. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. Paša maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bakoč kopt de bal weg. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavrlić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Črnila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozjak neemt de penalty, wat een uithaal! Paša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Božjakovina FC 9:0

85e minuut.
Bavrlić is nu in balbezit. Črnila onderschept slim de pass. Črnila met een sublieme pass. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 12%, Božjakovina FC 88%.
Minimax - Božjakovina FC 9:0