Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Božjakovina FC Minimax
Normal Tactiek juniori
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 41.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bakoč passt de bal zonder na te denken. Kozjak rent richting de bal. Kozjak speelt de bal door. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović geeft een lange en hoge pass. Daar is Slagalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. Paša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bavrlić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Minimax 0:1

7e minuut.
Bakoč onderschept slim de pass. Bakoč probeert naar een medespeler te passen. Kozjak speelt de bal door. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo draait met de bal, schiet en ... Paša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Minimax 0:2

11e minuut.
Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Kozjak speelt de bal door. Petkovski geeft een hoge lob. Slagalo rent richting de bal. Slagalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Žganec de bal. Bakoč speelt de bal door. Lugović met een sublieme pass. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Barč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikzibner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikzibner geeft een hoge lob. Bakoč rent richting de bal. Bakoč geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kozjak is nu in balbezit. Kozjak speelt de bal door. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Minimax 0:3

22e minuut.
Inworp. Kozjak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakoč geeft een lange en hoge pass. Slagalo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paša maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Librenjak is nu in balbezit. Librenjak passt de bal met de wreef. Slagalo rent richting de bal. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Minimax 0:4

30e minuut.
Bakoč is nu in balbezit. Ulemek begaat een overtreding. Bakoč raakt geblesseerd tijdens het duel. Čučaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Minimax 0:5

32e minuut.
Petkovski rent richting de bal. Petkovski geeft een hoge lob. Daar is Barč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slagalo rent richting de bal. Slagalo draait met de bal, schiet en ... Paša bokst de bal weg.

36e minuut.
Čučaga rent richting de bal. Čučaga geeft een hoge lob. Pikzibner rent richting de bal. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lugović speelt de bal door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak met een sublieme pass. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo draait met de bal, schiet en ... Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kozjak onderschept slim de pass. Kozjak passt de bal zonder na te denken. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Paša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Minimax 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Božjakovina FC 84%, Minimax 16%.
Božjakovina FC - Minimax 0:6

54e minuut.
Kozjak rent richting de bal. Kozjak passt de bal zonder na te denken. Daar is Slagalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo passt de bal met de wreef. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Minimax 0:7

67e minuut.
Tomašević onderschept slim de pass. Bakoč speelt de bal door. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo schiet op doel. Bavrlić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tomašević rent richting de bal. Slagalo onderschept slim de pass. Slagalo probeert naar een medespeler te passen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Prcović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo passt de bal in één keer door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Minimax 0:8

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Čučaga de bal onder controle te krijgen. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović passt de bal zonder na te denken. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel. Paša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Lugović neemt de hoekschop. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Paša probeert wanhopig de bal te grijpen. Slagalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Prcović geeft een hoge lob. Tuna heeft problemen om de bal te vangen. Tuna geeft de bal voor. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Barč geeft een hoge lob. Lugović kopt de bal weg. Petkovski is nu in balbezit. Slagalo rent richting de bal. Slagalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Čučaga passt de bal in één keer door. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo passt de bal met de wreef. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Božjakovina FC 82%, Minimax 18%.
Božjakovina FC - Minimax 0:8