Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodnjan 1968 barcelona boys
3-4-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
8% Spel op eigen helft 92%
64 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 18
zeer goed Schieten zwak
solide Passen hopeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev probeert naar een medespeler te passen. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec geeft een hoge lob. Cortez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 1:0

2e minuut.
Doeltrap. Vlajić trapt de bal weg. Pedić heeft problemen om de bal te vangen. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 2:0

4e minuut.
Piec is nu in balbezit. Piec geeft de bal voor. Pedić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calmet is nu in balbezit. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sokol rent richting de bal. Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec geeft een hoge lob. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 3:0

8e minuut.
Inworp. Gudev met de inworp. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec geeft de bal voor. Cortez springt en kopt de bal. Vlajić bokst de bal weg.

10e minuut.
Gudev is nu in balbezit. Gudev passt de bal in één keer door. Piec met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calmet heeft problemen om de bal te vangen. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 4:0

11e minuut.
Ďuračinský speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez passt de bal met de wreef. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lukáč rent richting de bal. Lukáč schiet op doel. Vlajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 5:0

12e minuut.
Ďuračinský passt de bal zonder na te denken. Ptak is nu in balbezit. Ptak passt de bal in één keer door. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 6:0

15e minuut.
Bjeloš geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ďuračinský met een snelle inworp. Calmet rent richting de bal. Calmet geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč schiet op doel. Vlajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 7:0

20e minuut.
Ďuračinský passt de bal in één keer door. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet geeft een lange en hoge pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. Paal! Vlajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hrnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjić geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gudev zal de hoekschop nemen. Calmet springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vlajić trapt de bal weg van het doel. Ďuračinský kopt de bal weg. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Calmet onderschept slim de pass. Poropat onderschept slim de pass. Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec geeft een lange en hoge pass. Cortez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 8:0

28e minuut.
Manzin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal in één keer door. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Piec geeft de bal voor. Poropat rent richting de bal. Piec onderschept slim de pass. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lukáč maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Galetin kan de bal niet met de borst controleren. Maibohm onderschept slim de pass. Maibohm passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 9:0

33e minuut.
Daar is Ptak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ptak speelt de bal door. Calmet heeft problemen om de bal te vangen. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sokol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vlajić trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gudev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec geeft de bal voor. Cortez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 10:0

41e minuut.
Calmet passt de bal in één keer door. Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev passt de bal in één keer door. Lukáč rent richting de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gudev kopt de bal weg. Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec rent richting de bal. Piec geeft een lange en hoge pass. Calmet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 12%, barcelona boys 88%.
Vodnjan 1968 - barcelona boys 10:0

47e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet passt de bal zonder na te denken. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Vlajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 11:0

48e minuut.
Gudev met een snelle inworp. Piec geeft de bal voor. Calmet rent richting de bal. Calmet geeft een lange en hoge pass. Cortez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gudev kan de bal niet met de borst controleren. Gudev speelt de bal door. Piec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inworp. Gudev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec rent richting de bal. Piec geeft een lange en hoge pass. Cortez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 12:0

53e minuut.
Klungelig pakt Poropat de bal. Piec rent richting de bal. Piec passt de bal met de wreef. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gudev onderschept slim de pass. Gudev probeert naar een medespeler te passen. Cortez rent richting de bal. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vlajić probeert naar een medespeler te passen. Gudev kopt de bal weg. Piec rent richting de bal. Piec geeft de bal voor. Calmet springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Gudev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec met een sublieme pass. Bjeloš is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ďuračinský speelt de bal door. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Daar is Lukáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 13:0

62e minuut.
Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet rent richting de bal. Calmet speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 14:0

63e minuut.
Cortez passt de bal zonder na te denken. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Piec rent richting de bal. Piec geeft een hoge lob. Ďuračinský is nu in balbezit. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lukáč kopt de bal weg. Daar is Bjeloš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 15:0

69e minuut.
Ptak heeft problemen om de bal te vangen. Piec met een sublieme pass. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč draait met de bal, schiet en ... Vlajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 16:0

70e minuut.
Inworp. Sokol met de inworp. Piec met een sublieme pass. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vlajić met een harde bal richting middenveld. Gudev kopt de bal weg. Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Vlajić trapt de bal weg van het doel. Daar is Piec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Piec geeft de bal voor. Bjeloš kopt de bal weg. Ďuračinský heeft problemen om de bal te vangen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel. Vlajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Vlajić met een sublieme pass. Inworp. Gudev met een snelle inworp. Piec rent richting de bal. Piec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vlajić trapt de bal weg van het doel. Piec probeert de bal met de borst te controleren. Piec passt de bal met de wreef. Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hrnjić trapt de bal weg van het doel. Piec kopt de bal weg. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 17:0

82e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Piec is nu in balbezit. Piec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lukáč de bal. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. Vlajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 18:0

83e minuut.
Gudev is nu in balbezit. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal zonder na te denken. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Galetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiani rent richting de bal. Galetin begaat een overtreding. Galetin krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Ptak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez is nu in balbezit. Ptak geeft een hoge lob. Calmet krijgt zijn hoofd ertegen. Hrnjić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - barcelona boys 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 4%, barcelona boys 96%.
Vodnjan 1968 - barcelona boys 19:0