Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona boys Vodnjan 1968
Normal Tactiek 3-4-3
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 48.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Hrnjić geeft een lange en hoge pass. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský geeft de bal voor. Lukáč geeft een lange en hoge pass. Cortez probeert de bal met de borst te controleren. Srdanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortez kan de bal niet met de borst controleren. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:1

6e minuut.
Maibohm geeft een lange en hoge pass. Sokol kopt de bal weg. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:2

8e minuut.
Ďuračinský onderschept slim de pass. Ďuračinský speelt de bal door. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel. Srdanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:3

12e minuut.
Gudev speelt de bal door. Ptak geeft de bal voor. Lukáč rent richting de bal. Lukáč geeft een hoge lob. Cortez krijgt zijn hoofd ertegen. Srdanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lukáč onderschept slim de pass. Gudev geeft een lange en hoge pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Bjeloš probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ďuračinský met een sublieme pass. Klungelig pakt Calmet de bal. Calmet probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Manzin heeft problemen om de bal te vangen. Lukáč geeft de bal voor. Bjeloš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:4

23e minuut.
Sokol verovert de bal door een tackle van achteren. Ďuračinský is nu in balbezit. Sokol speelt de bal door. Piec is nu in balbezit. Piec draait met de bal, schiet en ... Paal! Srdanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lukáč rent richting de bal. Lukáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:5

34e minuut.
Lukáč onderschept slim de pass. Lukáč geeft de bal voor. Klungelig pakt Bjeloš de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bjeloš met een harde bal richting middenveld. Piec kopt de bal weg. Klungelig pakt Calmet de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:6

35e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal met de wreef. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč draait met de bal, schiet en ... Hrnjić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gudev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calmet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:7

37e minuut.
Gudev passt de bal in één keer door. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. Srdanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Piec speelt de bal door. Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev met een sublieme pass. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ďuračinský passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piec de bal. Piec probeert naar een medespeler te passen. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:8

43e minuut.
Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč rent richting de bal. Lukáč met een sublieme pass. Klungelig pakt Calmet de bal. Calmet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona boys 87%, Vodnjan 1968 13%.
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:9

49e minuut.
Ptak rent richting de bal. Ptak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bjeloš de bal. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. Srdanović bokst de bal weg. Bjeloš heeft problemen om de bal te vangen. Cortez onderschept slim de pass. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:10

49e minuut.
Daar is Galetin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč onderschept slim de pass. Lukáč passt de bal zonder na te denken. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Srdanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:11

52e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Piec met een sublieme pass. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Srdanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:12

52e minuut.
Bulović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galetin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč onderschept slim de pass. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. Srdanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lukáč rent richting de bal. Lukáč schiet op doel. Paal! Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Poropat de bal. Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec speelt de bal door. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:13

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudev met een snelle inworp. Piec speelt de bal door. Gudev geeft een lange en hoge pass. Cortez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Srdanović trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec geeft de bal voor. Cortez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:14

61e minuut.
Galetin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulović speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gudev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lukáč de bal. Gudev is nu in balbezit. Gudev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:15

67e minuut.
Lukáč is nu in balbezit. Gudev rent richting de bal. Gudev geeft de bal voor. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pedić is nu in balbezit. Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč speelt de bal door. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Piec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gudev is nu in balbezit. Daar is Gudev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Srdanović trapt de bal weg. Inworp. Gudev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec met een sublieme pass. Gudev geeft een lange en hoge pass. Srdanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:16

77e minuut.
Bulović passt de bal zonder na te denken. Poropat met een sublieme pass. Bjeloš rent richting de bal. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez schiet op doel. Srdanović bokst de bal weg. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:17

80e minuut.
Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev geeft een hoge lob. Lukáč kopt de bal weg. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:18

81e minuut.
Lukáč passt de bal met de wreef. Gudev is nu in balbezit. Gudev geeft een lange en hoge pass. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet geeft de bal voor. Gudev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:19

89e minuut.
Gudev probeert naar een medespeler te passen. Calmet heeft problemen om de bal te vangen. Calmet met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona boys 91%, Vodnjan 1968 9%.
barcelona boys - Vodnjan 1968 0:19