Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Miroševec FC CARIZARDI
352-1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 17.6
redelijk Schieten slecht
goed Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Runjić trapt de bal weg van het doel. Daar is Oroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žuljević probeert naar een medespeler te passen. Kozulić rent richting de bal. Kozulić schiet op doel. Runjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žuljević zal de hoekschop nemen. Kozulić springt en kopt de bal. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - FC CARIZARDI 1:0

10e minuut.
Trifković is nu in balbezit. Wszołek verovert de bal door een tackle van achteren. Wszołek passt de bal zonder na te denken. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Stafiera geeft een lange en hoge pass. Runjić met een sublieme pass. Stafiera kopt de bal weg. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - FC CARIZARDI 2:0

15e minuut.
Oroz met een sublieme pass. Daar is Žuljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žuljević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kozulić de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Wszołek rent richting de bal. Wszołek geeft een lange en hoge pass. Tomeljak heeft problemen om de bal te vangen. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - FC CARIZARDI 3:0

25e minuut.
Klungelig pakt Stafiera de bal. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera speelt de bal door. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeljak onderschept slim de pass. Tomeljak geeft de bal voor. Rajlić is nu in balbezit. Rajlić haalt uit met een fantastische trap. Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Stipandić probeert naar een medespeler te passen. Dačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačević met een sublieme pass. Rajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajlić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wszołek kopt de bal weg. Moze heeft problemen om de bal te vangen. Stafiera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Picek de bal. Picek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Moze passt de bal in één keer door. Picek met een sublieme pass. Žuljević met een sublieme pass. Mucalović geeft de bal voor. Kozulić maakt een snoekduik en kopt de bal. Runjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomeljak met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wszołek met een snelle inworp. Stafiera geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Berljafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera onderschept slim de pass. Stafiera passt de bal zonder na te denken. Picek rent richting de bal. Picek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 36%, FC CARIZARDI 64%.
NK Miroševec - FC CARIZARDI 3:0

46e minuut.
Pollak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rajlić. Pollak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pollak met een snel genomen vrije trap. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wszołek kopt de bal weg. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera passt de bal in één keer door. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stafiera passt de bal in één keer door. Mucalović heeft problemen om de bal te vangen. Mucalović passt de bal zonder na te denken. Kozulić rent richting de bal. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mucalović geeft een lange en hoge pass. Picek kopt de bal weg. Kozulić rent richting de bal. Kozulić schiet op doel. Runjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - FC CARIZARDI 4:0

62e minuut.
Dačević passt de bal zonder na te denken. Inworp. Žuljević met een snelle inworp. Picek rent richting de bal. Picek passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Stafiera geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Picek de bal onder controle te krijgen. Oroz is nu in balbezit. Picek onderschept slim de pass. Picek passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stafiera geeft de bal voor. Tomeljak speelt de bal door. Klungelig pakt Berljafa de bal. Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek geeft een hoge lob. Runjić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 39%, FC CARIZARDI 61%.
NK Miroševec - FC CARIZARDI 4:0