Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CARIZARDI NK Miroševec
Normal Tactiek 352-1
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 30.5
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rajlić rent richting de bal. Rajlić passt de bal zonder na te denken. Šalvarica is nu in balbezit. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - NK Miroševec 0:1

3e minuut.
Žuljević met een snelle inworp. Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera passt de bal met de wreef. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Picek is nu in balbezit. Picek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - NK Miroševec 0:2

5e minuut.
Wszołek met de inworp. Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera passt de bal in één keer door. Picek is nu in balbezit. Picek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Žuljević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kozulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - NK Miroševec 0:3

13e minuut.
Hodanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek is nu in balbezit. Picek speelt de bal door. Kozulić rent richting de bal. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wszołek met een snelle inworp. Stafiera geeft een hoge lob. Picek rent richting de bal. Picek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Roca geeft een hoge lob. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić passt de bal in één keer door. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - NK Miroševec 0:4

33e minuut.
Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek speelt de bal door. Kozulić is nu in balbezit. Daar is Kozulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - NK Miroševec 0:5

37e minuut.
Berljafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Berljafa geeft een lange en hoge pass. Stafiera kopt de bal weg. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ... Runjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Stipandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipandić geeft een lange en hoge pass. Wszołek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kozulić de bal. Kozulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CARIZARDI 76%, NK Miroševec 24%.
FC CARIZARDI - NK Miroševec 0:5

47e minuut.
Tomeljak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wszołek met de inworp. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - NK Miroševec 0:6

50e minuut.
Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek geeft een lange en hoge pass. Picek is nu in balbezit. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ... Runjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Picek is nu in balbezit. Picek passt de bal met de wreef. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Drčelić met een sublieme pass. Trifković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pollak krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Wszołek onderschept slim de pass. Wszołek speelt de bal door. Tomeljak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Runjić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kozulić rent richting de bal. Picek is nu in balbezit. Kozulić rent richting de bal. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Stafiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moze is nu in balbezit. Stafiera onderschept slim de pass. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - NK Miroševec 0:7

83e minuut.
Hodanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić verovert de bal door een tackle van achteren. Picek rent richting de bal. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tomeljak trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Stipandić de bal. Žuljević rent richting de bal. Žuljević geeft een lange en hoge pass. Kozulić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CARIZARDI 70%, NK Miroševec 30%.
FC CARIZARDI - NK Miroševec 0:7