Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Božjakovina FC NK Miroševec
Normal Tactiek 352-1
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 31.5
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Picek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bavrlić de bal onder controle te krijgen. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić schiet op doel. Paša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wszołek rent richting de bal. Wszołek geeft de bal voor. Klungelig pakt Barč de bal. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Picek probeert naar een medespeler te passen. Wszołek rent richting de bal. Wszołek geeft een hoge lob. Picek probeert de bal met de borst te controleren. Picek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - NK Miroševec 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Budanović de bal. Stafiera probeert naar een medespeler te passen. Picek is nu in balbezit. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pollak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollak geeft een hoge lob. Kozulić kopt de bal weg. Daar is Picek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Paša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Stafiera speelt de bal door. Žuljević rent richting de bal. Žuljević geeft een lange en hoge pass. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - NK Miroševec 0:2

38e minuut.
Bavrlić geeft een lange en hoge pass. Prcović heeft problemen om de bal te vangen. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rašeta rent richting de bal. Wszołek verovert de bal door een tackle van achteren. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera geeft een lange en hoge pass. Daar is Kozulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paša bokst de bal weg.

44e minuut.
Prcović speelt de bal door. Inworp. Žuljević met een snelle inworp. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Božjakovina FC 63%, NK Miroševec 37%.
Božjakovina FC - NK Miroševec 0:2

47e minuut.
Pollak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollak met een sublieme pass. Kozulić heeft problemen om de bal te vangen. Picek rent richting de bal. Picek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Pikzibner de bal. Wszołek rent richting de bal. Wszołek passt de bal met de wreef. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - NK Miroševec 0:3

63e minuut.
Stafiera probeert naar een medespeler te passen. Mucalović controleert de bal met de borst. Stafiera speelt de bal door. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - NK Miroševec 0:4

72e minuut.
Wszołek passt de bal in één keer door. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera passt de bal in één keer door. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stafiera probeert naar een medespeler te passen. Wszołek rent richting de bal. Wszołek probeert naar een medespeler te passen. Kozulić heeft problemen om de bal te vangen. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - NK Miroševec 0:5

89e minuut.
Barč geeft een hoge lob. Wszołek met een sublieme pass. Daar is Kozulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Paša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - NK Miroševec 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Božjakovina FC 69%, NK Miroševec 31%.
Božjakovina FC - NK Miroševec 0:6