Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Miroševec Božjakovina FC
352-1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
goed Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Budanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucalović onderschept slim de pass. Mucalović passt de bal in één keer door. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Picek rent richting de bal. Picek passt de bal zonder na te denken. Pollak is nu in balbezit. Pollak geeft de bal voor. Kozulić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Budanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera verovert de bal door een tackle van achteren. Stafiera met een sublieme pass. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rašeta is nu in balbezit. Stafiera onderschept slim de pass. Stafiera passt de bal in één keer door. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Picek is nu in balbezit. Prcović met een sublieme pass. Stafiera speelt de bal door. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wszołek rent richting de bal. Wszołek geeft de bal voor. Kozulić heeft problemen om de bal te vangen. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kozulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picek rent richting de bal. Picek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Paša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Božjakovina FC 1:0

40e minuut.
Daar is Kozulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picek speelt de bal door. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Božjakovina FC 2:0

41e minuut.
Ulemek passt de bal zonder na te denken. Prcović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić onderschept slim de pass. Picek is nu in balbezit. Picek schiet op doel. Paša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Božjakovina FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 25%, Božjakovina FC 75%.
NK Miroševec - Božjakovina FC 3:0

54e minuut.
Jertec verovert de bal door een tackle van achteren. Jertec passt de bal zonder na te denken. Stafiera met een sublieme pass. Kozulić rent richting de bal. Kozulić schiet op doel. Paša bokst de bal weg.

61e minuut.
Roca onderschept slim de pass. Mucalović rent richting de bal. Mucalović passt de bal zonder na te denken. Wszołek is nu in balbezit. Wszołek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wszołek zal de hoekschop nemen. Picek heeft problemen om de bal te vangen. Picek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Stafiera probeert de bal met de borst te controleren. Picek rent richting de bal. Bavrlić rent richting de bal. Picek onderschept slim de pass. Picek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Božjakovina FC 4:0

71e minuut.
Bavrlić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žuljević met een snelle inworp. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Picek rent richting de bal. Picek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barč de bal onder controle te krijgen. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Paša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 34%, Božjakovina FC 66%.
NK Miroševec - Božjakovina FC 4:0