Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rensby Vodnjan 1968
Normal Tactiek 3-4-3
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 49
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Fabiani probeert naar een medespeler te passen. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský met een sublieme pass. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Piec is nu in balbezit. Piec passt de bal zonder na te denken. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč schiet op doel. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Glomuz geeft een lange en hoge pass. Lušić controleert de bal met de borst. Fabiani rent richting de bal. Fabiani geeft de bal voor. Calmet springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Glomuz kopt de bal weg. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Glomuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč probeert naar een medespeler te passen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Škarpona met een harde bal richting middenveld. Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev geeft de bal voor. Calmet krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:1

9e minuut.
Lupić kopt de bal weg. Klungelig pakt Cortez de bal. Hozjak is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez schiet op doel. Škarpona bokst de bal weg. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:2

11e minuut.
Glomuz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ďuračinský met de inworp. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Calmet rent richting de bal. Cortez is nu in balbezit. Calmet rent richting de bal. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Škarpona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:3

19e minuut.
Ptak heeft problemen om de bal te vangen. Piec geeft een hoge lob. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:4

20e minuut.
Hinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev verovert de bal door een tackle van achteren. Gudev met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. Škarpona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:5

23e minuut.
Gudev geeft een hoge lob. Škarpona met een sublieme pass. Gudev kopt de bal weg. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Piec speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lukáč passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Piec geeft een hoge lob. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:6

28e minuut.
Šerer kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ptak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gudev rent richting de bal. Gudev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sedlak probeert de bal met de borst te controleren. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Binnie met een sublieme pass. Lukáč rent richting de bal. Matijić rent richting de bal. Lukáč onderschept slim de pass. Lukáč geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Matijić rent richting de bal. Matijić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudev met een snelle inworp. Piec geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calmet krijgt zijn hoofd ertegen. Škarpona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:7

34e minuut.
Klungelig pakt Sedlak de bal. Calmet probeert naar een medespeler te passen. Piec speelt de bal door. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:8

35e minuut.
Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský speelt de bal door. Calmet is nu in balbezit. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Calmet rent richting de bal. Calmet passt de bal in één keer door. Gudev heeft problemen om de bal te vangen. Gudev geeft de bal voor. Cortez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:9

37e minuut.
Ďuračinský verovert de bal door een tackle van achteren. Ďuračinský geeft een hoge lob. Cortez rent richting de bal. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ďuračinský passt de bal in één keer door. Sedlak heeft problemen om de bal te vangen. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. Škarpona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:10

39e minuut.
Šerer heeft problemen om de bal te vangen. Šerer met een sublieme pass. Grubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč onderschept slim de pass. Lukáč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cortez passt de bal in één keer door. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč passt de bal met de wreef. Calmet is nu in balbezit. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Škarpona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:11

45e minuut.
Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Calmet is nu in balbezit. Calmet passt de bal in één keer door. Lukáč rent richting de bal. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 90%, Vodnjan 1968 10%.
Rensby - Vodnjan 1968 0:11

49e minuut.
Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal zonder na te denken. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč schiet op doel. Škarpona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:12

51e minuut.
Hozjak geeft de bal voor. Inworp. Ďuračinský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Škarpona trapt de bal weg. Ďuračinský kopt de bal weg. Klungelig pakt Hozjak de bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:13

52e minuut.
Šerer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ptak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptak passt de bal zonder na te denken. Cortez is nu in balbezit. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Škarpona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Piec kopt de bal weg. Ďuračinský kan de bal niet met de borst controleren. Ďuračinský passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Calmet rent richting de bal. Piec is nu in balbezit. Piec probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Calmet kan de bal niet met de borst controleren. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Škarpona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:14

66e minuut.
Piec probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:15

69e minuut.
Hinić passt de bal in één keer door. Matijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez onderschept slim de pass. Lukáč rent richting de bal. Lukáč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Hozjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piec rent richting de bal. Piec passt de bal met de wreef. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sedlak trapt de bal weg. Gudev is nu in balbezit. Gudev geeft een lange en hoge pass. Calmet heeft problemen om de bal te vangen. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:16

76e minuut.
Gudev met een sublieme pass. Cortez controleert de bal met de borst. Glomuz is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez draait met de bal, schiet en ... Škarpona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský geeft de bal voor. Gudev kopt de bal weg. Lukáč heeft problemen om de bal te vangen. Lukáč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Škarpona trapt de bal weg van het doel. Gudev is nu in balbezit. Gudev passt de bal met de wreef. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ďuračinský kopt de bal weg. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Škarpona bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Piec speelt de bal door. Gudev rent richting de bal. Gudev met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Piec passt de bal zonder na te denken. Calmet is nu in balbezit. Calmet met een sublieme pass. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:17

86e minuut.
Gudev passt de bal in één keer door. Lukáč rent richting de bal. Lukáč speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:18

87e minuut.
Gudev passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Calmet is nu in balbezit. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lukáč de bal. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ptak geeft een hoge lob. Sedlak is nu in balbezit. Sedlak geeft een lange en hoge pass. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Glomuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč rent richting de bal. Lukáč schiet op doel. Škarpona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Vodnjan 1968 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 88%, Vodnjan 1968 12%.
Rensby - Vodnjan 1968 0:19