Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodnjan 1968 Rensby
3-4-3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
63 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 16.3
zeer goed Schieten zwak
solide Passen hopeloos
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Alutiņš passt de bal zonder na te denken. Piec is nu in balbezit. Piec passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Škarpona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 1:0

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Calmet de bal onder controle te krijgen. Cortez is nu in balbezit. Piec speelt de bal door. Lukáč rent richting de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Škarpona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Ďuračinský geeft de bal voor. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 2:0

7e minuut.
Calmet passt de bal zonder na te denken. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez passt de bal met de wreef. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 3:0

10e minuut.
Alutiņš met een snelle inworp. Piec is nu in balbezit. Piec passt de bal in één keer door. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 4:0

11e minuut.
Piec rent richting de bal. Piec passt de bal zonder na te denken. Cortez is nu in balbezit. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Alutiņš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calmet heeft problemen om de bal te vangen. Sedlak is nu in balbezit. Calmet onderschept slim de pass. Calmet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. Vidačak probeert de bal aan de voet te houden. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Alutiņš speelt de bal door. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez is nu in balbezit. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Škarpona met een harde bal richting middenveld. Alutiņš kopt de bal weg. Piec met een sublieme pass. Calmet is nu in balbezit. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lukáč probeert naar een medespeler te passen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 5:0

23e minuut.
Alutiņš schiet op doel. Grubić speelt de bal door. Klungelig pakt Matijić de bal. Calmet is nu in balbezit. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ptak speelt de bal door. Calmet rent richting de bal. Calmet speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 6:0

28e minuut.
Lukáč is nu in balbezit. Lukáč passt de bal in één keer door. Sedlak is nu in balbezit. Calmet onderschept slim de pass. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 7:0

30e minuut.
Cortez rent richting de bal. Calmet rent richting de bal. Cortez is nu in balbezit. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 8:0

31e minuut.
Glomuz is nu in balbezit. Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Glomuz de bal. Grubić is nu in balbezit. Lukáč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lukáč krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lukáč is nu in balbezit. Glomuz onderschept slim de pass. Cortez onderschept slim de pass. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Škarpona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 9:0

37e minuut.
Grubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alutiņš onderschept slim de pass. Lukáč rent richting de bal. Alutiņš geeft de bal voor. Calmet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Alutiņš kopt de bal weg. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piec met een sublieme pass. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez schiet op doel. Sedlak probeert de bal aan de voet te houden. Alutiņš geeft de bal voor. Calmet krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 10:0

41e minuut.
Lušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lušić passt de bal in één keer door. Daar is Lupić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. Škarpona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glomuz probeert de bal met de borst te controleren. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 11:0

44e minuut.
Lukáč rent richting de bal. Lukáč met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Sedlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Piec kopt de bal weg. Calmet rent richting de bal. Calmet passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 14%, Rensby 86%.
Vodnjan 1968 - Rensby 11:0

50e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet geeft een lange en hoge pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Škarpona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Glomuz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 12:0

52e minuut.
Binnie geeft de bal voor. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet passt de bal zonder na te denken. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 13:0

54e minuut.
Cortez geeft een lange en hoge pass. Sedlak kopt de bal weg. Piec met een sublieme pass. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Škarpona bokst de bal weg. Klungelig pakt Sedlak de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. Škarpona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 14:0

54e minuut.
Lušić heeft problemen om de bal te vangen. Matijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez onderschept slim de pass. Calmet heeft problemen om de bal te vangen. Calmet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 15:0

56e minuut.
Grubić is nu in balbezit. Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lukáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč geeft een lange en hoge pass. Calmet maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Sedlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet onderschept slim de pass. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Škarpona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 16:0

60e minuut.
Hozjak rent richting de bal. Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec passt de bal met de wreef. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. Škarpona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matijić de bal. Alutiņš is nu in balbezit. Alutiņš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Alutiņš probeert naar een medespeler te passen. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft de bal voor. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Škarpona trapt de bal weg. Piec kopt de bal weg. Calmet heeft problemen om de bal te vangen. Calmet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč passt de bal zonder na te denken. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Glomuz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ďuračinský passt de bal zonder na te denken. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal zonder na te denken. Alutiņš geeft de bal voor. Lukáč springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Škarpona trapt de bal weg van het doel. Piec controleert de bal met de borst. Piec draait met de bal, schiet en ... Paal! Škarpona bokst de bal weg.

69e minuut.
Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak is nu in balbezit. Vidačak geeft een hoge lob. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. Škarpona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 17:0

71e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet rent richting de bal. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fabiani probeert de bal aan de voet te houden. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský passt de bal zonder na te denken. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 18:0

75e minuut.
Cortez rent richting de bal. Piec met een sublieme pass. Calmet is nu in balbezit. Lukáč rent richting de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Klungelig pakt Cortez de bal. Lukáč is nu in balbezit. Cortez rent richting de bal. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ptak kopt de bal weg. Ďuračinský rent richting de bal. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ... Škarpona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 19:0

79e minuut.
Cortez passt de bal in één keer door. Hozjak rent richting de bal. Met opzet legt Calmet zijn tegenspeler op de grond. Calmet krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Škarpona speelt de bal door. Inworp. Alutiņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Glomuz geeft de bal voor. Alutiņš heeft problemen om de bal te vangen. Alutiņš speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Škarpona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lukáč de bal. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 20:0

86e minuut.
Ptak geeft een lange en hoge pass. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Piec rent richting de bal. Piec geeft een hoge lob. Škarpona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Calmet de bal. Calmet speelt de bal door. Ptak is nu in balbezit. Ptak geeft een lange en hoge pass. Cortez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Rensby 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 13%, Rensby 87%.
Vodnjan 1968 - Rensby 21:0