Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CARIZARDI Minimax
Normal Tactiek juniori
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 39.2
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Kozjak onderschept slim de pass. Kozjak geeft de bal voor. Klungelig pakt Oroz de bal. Črnila is nu in balbezit. Črnila schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Lugović met een snelle inworp. Kozjak geeft de bal voor. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Runjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Minimax 0:1

4e minuut.
Drčelić met een sublieme pass. Rajlić rent richting de bal. Črnila onderschept slim de pass. Daar is Črnila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Moze rent richting de bal. Črnila verovert de bal door een tackle van achteren. Berljafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila verovert de bal door een tackle van achteren. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Berljafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski geeft een hoge lob. Črnila springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Minimax 0:2

20e minuut.
Čučaga heeft problemen om de bal te vangen. Lugović is nu in balbezit. Lugović passt de bal zonder na te denken. Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lugović onderschept slim de pass. Lugović probeert naar een medespeler te passen. Črnila rent richting de bal. Črnila draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šalvarica de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Čučaga rent richting de bal. Čučaga geeft de bal voor. Tomeljak kopt de bal weg. Berljafa is nu in balbezit. Čučaga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Oroz verovert de bal door een tackle van achteren. Oroz speelt de bal door. Trifković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Runjić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Minimax 0:3

31e minuut.
Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak probeert naar een medespeler te passen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Runjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Minimax 0:4

33e minuut.
Kozjak probeert de bal aan de voet te houden. Moze speelt de bal door. Trifković is nu in balbezit. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Črnila speelt de bal door. Daar is Petkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črnila rent richting de bal. Črnila draait met de bal, schiet en ... Runjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Minimax 0:5

42e minuut.
Kozjak heeft problemen om de bal te vangen. Kozjak passt de bal in één keer door. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CARIZARDI 86%, Minimax 14%.
FC CARIZARDI - Minimax 0:5

52e minuut.
Moze bereikt de bal nog maar net als eerste. Moze speelt de bal door. Bakoč heeft problemen om de bal te vangen. Bakoč geeft een hoge lob. Petkovski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bakoč probeert naar een medespeler te passen. Lugović rent richting de bal. Lugović passt de bal zonder na te denken. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čučaga met een snelle inworp. Kozjak speelt de bal door. Črnila rent richting de bal. Črnila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Čučaga speelt de bal door. Daar is Kozjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozjak probeert naar een medespeler te passen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lugović geeft de bal voor. Daar is Stipandić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črnila verovert de bal door een tackle van achteren. Črnila geeft een lange en hoge pass. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Minimax 0:6

70e minuut.
Šalvarica rent richting de bal. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski probeert naar een medespeler te passen. Črnila rent richting de bal. Črnila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo geeft een lange en hoge pass. Lugović is nu in balbezit. Lugović geeft een hoge lob. Petkovski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lugović is nu in balbezit. Lugović passt de bal in één keer door. Daar is Šalvarica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Stipandić heeft problemen om de bal te vangen. Bakoč met een sublieme pass. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. Runjić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila draait met de bal, schiet en ... Runjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Minimax 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CARIZARDI 75%, Minimax 25%.
FC CARIZARDI - Minimax 0:7