Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minimax FC CARIZARDI
juniori Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 17.2
redelijk Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Bakoč rent richting de bal. Bakoč passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Slagalo de bal. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - FC CARIZARDI 1:0

10e minuut.
Lugović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petkovski de bal. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo draait met de bal, schiet en ... Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Oroz onderschept slim de pass. Oroz speelt de bal door. Bakoč met een sublieme pass. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - FC CARIZARDI 2:0

15e minuut.
Stipandić is nu in balbezit. Stipandić geeft de bal voor. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila geeft een lange en hoge pass. Petkovski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Petkovski is nu in balbezit. Petkovski speelt de bal door. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo schiet op doel. Runjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - FC CARIZARDI 3:0

18e minuut.
Drčelić met een sublieme pass. Trifković bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović geeft de bal voor. Slagalo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rajlić rent richting de bal. Čučaga onderschept slim de pass. Čučaga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petkovski de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Stipandić heeft problemen om de bal te vangen. Bakoč geeft een lange en hoge pass. Oroz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Runjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Črnila geeft de bal voor. Klungelig pakt Berljafa de bal. Petkovski rent richting de bal. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Stipandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozjak met een sublieme pass. Slagalo rent richting de bal. Slagalo schiet op doel. Runjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kozjak is nu in balbezit. Kozjak passt de bal zonder na te denken. Slagalo met een sublieme pass. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 14%, FC CARIZARDI 86%.
Minimax - FC CARIZARDI 3:0

46e minuut.
Lugović speelt de bal door. Slagalo is nu in balbezit. Oroz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Oroz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oroz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Slagalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čučaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petkovski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lugović met een sublieme pass. Slagalo rent richting de bal. Šalvarica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Slagalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slagalo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - FC CARIZARDI 4:0

52e minuut.
Kozjak is nu in balbezit. Kozjak geeft de bal voor. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - FC CARIZARDI 5:0

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Runjić niet meer kan verder spelen. Šobot komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Slagalo passt de bal met de wreef. Bakoč speelt de bal door. Šalvarica is nu in balbezit. Petkovski onderschept slim de pass. Petkovski schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Stipandić speelt de bal door. Daar is Dačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakoč is nu in balbezit. Bakoč geeft de bal voor. Petkovski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - FC CARIZARDI 6:0

56e minuut.
Črnila rent richting de bal. Črnila geeft een lange en hoge pass. Petkovski kopt de bal weg. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović geeft een hoge lob. Šalvarica heeft problemen om de bal te vangen. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - FC CARIZARDI 7:0

60e minuut.
Klungelig pakt Šalvarica de bal. Lugović met een sublieme pass. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. Tomeljak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kozjak is nu in balbezit. Kozjak geeft de bal voor. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. Šalvarica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kozjak neemt de hoekschop. Daar is Petkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugović rent richting de bal. Lugović geeft een lange en hoge pass. Šobot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kozjak is nu in balbezit. Kozjak passt de bal met de wreef. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Šobot met een sublieme pass. Lugović kopt de bal weg. Kozjak speelt de bal door. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović met een sublieme pass. Slagalo is nu in balbezit. Slagalo draait met de bal, schiet en ... Šobot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lugović probeert naar een medespeler te passen. Kozjak is nu in balbezit. Kozjak probeert naar een medespeler te passen. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stipandić geeft de bal voor. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović speelt de bal door. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Berljafa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Šalvarica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bakoč geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lugović kopt de bal weg. Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak met een sublieme pass. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - FC CARIZARDI 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 7%, FC CARIZARDI 93%.
Minimax - FC CARIZARDI 8:0