Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Miroševec barcelona boys
352-1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten zwak
goed Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Stafiera met een sublieme pass. Klungelig pakt Kozulić de bal. Poropat is nu in balbezit. Kozulić onderschept slim de pass. Kozulić draait met de bal, schiet en ... Srdanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Daar is Sokol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wszołek rent richting de bal. Sokol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wszołek raakt geblesseerd tijdens het duel. Pollak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Žuljević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Poropat de bal. Picek speelt de bal door. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 27%, barcelona boys 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Miroševec - barcelona boys 0:0

46e minuut.
Bulović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galetin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić schiet op doel. Srdanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić probeert naar een medespeler te passen. Stafiera probeert naar een medespeler te passen. Picek is nu in balbezit. Picek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Stafiera rent richting de bal. Stafiera speelt de bal door. Kozulić rent richting de bal. Kozulić draait met de bal, schiet en ... Srdanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Picek heeft problemen om de bal te vangen. Stafiera is nu in balbezit. Stafiera met een sublieme pass. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mucalović verovert de bal door een tackle van achteren. Picek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picek passt de bal in één keer door. Žuljević is nu in balbezit. Žuljević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wszołek met de inworp. Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Poropat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stafiera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stafiera neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wszołek rent richting de bal. Wszołek passt de bal in één keer door. Kozulić rent richting de bal. Kozulić haalt uit met een fantastische trap. Srdanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - barcelona boys 1:0

67e minuut.
Daar is Bulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić onderschept slim de pass. Picek rent richting de bal. Picek draait met de bal, schiet en ... Srdanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Žuljević passt de bal zonder na te denken. Picek rent richting de bal. Picek passt de bal in één keer door. Kozulić heeft problemen om de bal te vangen. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mucalović is nu in balbezit. Mucalović met een sublieme pass. Stafiera probeert naar een medespeler te passen. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić schiet op doel. Srdanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - barcelona boys 2:0

73e minuut.
Wszołek rent richting de bal. Wszołek geeft de bal voor. Hrnjić heeft problemen om de bal te vangen. Picek is nu in balbezit. Picek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Poropat probeert de bal aan de voet te houden. Stafiera speelt de bal door. Kozulić heeft problemen om de bal te vangen. Picek is nu in balbezit. Picek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Manzin de bal. Picek rent richting de bal. Hrnjić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Picek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stafiera neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - barcelona boys 3:0

87e minuut.
Mucalović heeft problemen om de bal te vangen. Mucalović met een sublieme pass. Wszołek rent richting de bal. Wszołek geeft een hoge lob. Picek krijgt zijn hoofd ertegen. Srdanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozulić rent richting de bal. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - barcelona boys 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 30%, barcelona boys 70%.
NK Miroševec - barcelona boys 4:0