Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minimax Rensby
juniori Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lugović geeft de bal voor. Črnila heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Škarpona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Tuna kopt de bal weg. Daar is Bakoč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakoč geeft de bal voor. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Škarpona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Črnila is nu in balbezit. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 1:0

6e minuut.
Kozjak passt de bal in één keer door. Bakoč is nu in balbezit. Bakoč passt de bal met de wreef. Črnila is nu in balbezit. Črnila haalt uit met een fantastische trap. Škarpona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 2:0

8e minuut.
Lugović passt de bal met de wreef. Bakoč rent richting de bal. Bakoč probeert naar een medespeler te passen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 3:0

13e minuut.
Klungelig pakt Hozjak de bal. Lugović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hozjak. Hozjak krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bakoč rent richting de bal. Bakoč passt de bal in één keer door. Lugović speelt de bal door. Črnila heeft problemen om de bal te vangen. Črnila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bakoč met een snelle inworp. Kozjak is nu in balbezit. Kozjak geeft de bal voor. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 4:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Librenjak de bal onder controle te krijgen. Librenjak passt de bal met de wreef. Petkovski is nu in balbezit. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bakoč verovert de bal door een tackle van achteren. Bakoč passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petkovski de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sedlak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 5:0

24e minuut.
Lugović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kozjak de bal. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak rent richting de bal. Kozjak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 6:0

26e minuut.
Petkovski passt de bal met de wreef. Kozjak is nu in balbezit. Kozjak passt de bal met de wreef. Črnila rent richting de bal. Črnila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 7:0

30e minuut.
Črnila rent richting de bal. Črnila geeft een hoge lob. Hozjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Škarpona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 8:0

32e minuut.
Kozjak rent richting de bal. Kozjak met een sublieme pass. Lugović geeft de bal voor. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Škarpona bokst de bal weg.

35e minuut.
Kozjak rent richting de bal. Kozjak speelt de bal door. Črnila is nu in balbezit. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. Škarpona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 9:0

38e minuut.
Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak geeft een lange en hoge pass. Črnila rent richting de bal. Črnila passt de bal met de wreef. Daar is Sedlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petkovski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 10:0

43e minuut.
Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlak rent richting de bal. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 16%, Rensby 84%.
Minimax - Rensby 11:0

47e minuut.
Daar is Slagalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čučaga is nu in balbezit. Čučaga geeft de bal voor. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 12:0

49e minuut.
Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski rent richting de bal. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lugović kopt de bal weg. Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak passt de bal in één keer door. Črnila rent richting de bal. Črnila haalt uit met een fantastische trap. Škarpona bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lugović met een sublieme pass. Kozjak rent richting de bal. Kozjak draait met de bal, schiet en ... Petkovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 13:0

66e minuut.
Tuna met een sublieme pass. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović probeert naar een medespeler te passen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bakoč passt de bal met de wreef. Matijić heeft problemen om de bal te vangen. Bakoč probeert naar een medespeler te passen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Lugović speelt de bal door. Petkovski rent richting de bal. Petkovski passt de bal in één keer door. Črnila is nu in balbezit. Črnila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Matijić de bal. Čučaga is nu in balbezit. Čučaga probeert naar een medespeler te passen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Vidačak de bal. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski geeft een hoge lob. Črnila rent richting de bal. Črnila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Črnila is nu in balbezit. Črnila probeert naar een medespeler te passen. Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski onderschept slim de pass. Petkovski schiet op doel. Škarpona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 14:0

90e minuut.
Kozjak is nu in balbezit. Kozjak geeft een lange en hoge pass. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 17%, Rensby 83%.
Minimax - Rensby 14:0