Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rensby Minimax
Normal Tactiek juniori
35% Balbezit 65%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten goed
hopeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kozjak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozjak met een sublieme pass. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel. Škarpona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Minimax 0:1

5e minuut.
Kozjak onderschept slim de pass. Kozjak geeft de bal voor. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. Škarpona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Minimax 0:2

5e minuut.
Lušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lušić passt de bal in één keer door. Matijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila onderschept slim de pass. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lugović probeert naar een medespeler te passen. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila probeert naar een medespeler te passen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. Škarpona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lugović passt de bal in één keer door. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila speelt de bal door. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kozjak passt de bal in één keer door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski speelt de bal door. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Škarpona trapt de bal weg. Lugović kopt de bal weg. Daar is Petkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črnila rent richting de bal. Črnila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kozjak is nu in balbezit. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski passt de bal in één keer door. Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Matijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak onderschept slim de pass. Hozjak rent richting de bal. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Grubić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakoč met de inworp. Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bakoč is nu in balbezit. Bakoč geeft de bal voor. Črnila is nu in balbezit. Črnila draait met de bal, schiet en ... Škarpona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Minimax 0:3

21e minuut.
Lušić heeft problemen om de bal te vangen. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila geeft een lange en hoge pass. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Minimax 0:4

23e minuut.
Kozjak is nu in balbezit. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila rent richting de bal. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Minimax 0:5

33e minuut.
Bakoč is nu in balbezit. Bakoč geeft een hoge lob. Petkovski kopt de bal weg. Daar is Črnila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črnila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Minimax 0:6

41e minuut.
Kozjak speelt de bal door. Klungelig pakt Petkovski de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sedlak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Minimax 0:7

43e minuut.
Kozjak rent richting de bal. Kozjak passt de bal in één keer door. Črnila rent richting de bal. Črnila passt de bal met de wreef. Glomuz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 93%, Minimax 7%.
Rensby - Minimax 0:7

48e minuut.
Bakoč is nu in balbezit. Bakoč geeft de bal voor. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel. Škarpona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Kozjak speelt de bal door. Petkovski rent richting de bal. Petkovski met een sublieme pass. Črnila heeft problemen om de bal te vangen. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lugović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sedlak de bal. Kozjak probeert naar een medespeler te passen. Črnila rent richting de bal. Črnila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kozjak probeert naar een medespeler te passen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski probeert naar een medespeler te passen. Črnila heeft problemen om de bal te vangen. Črnila schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Minimax 0:8

60e minuut.
Lugović passt de bal in één keer door. Kozjak rent richting de bal. Kozjak passt de bal met de wreef. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Črnila rent richting de bal. Petkovski is nu in balbezit. Črnila rent richting de bal. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Škarpona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kozjak heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Minimax 0:9

66e minuut.
Petkovski met een sublieme pass. Daar is Črnila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - Minimax 0:10

70e minuut.
Lugović met de inworp. Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak geeft een hoge lob. Vidačak probeert de bal aan de voet te houden. Bakoč geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lušić rent richting de bal. Bakoč verovert de bal door een tackle van achteren. Bakoč passt de bal met de wreef. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lugović geeft de bal voor. Črnila kopt de bal weg. Škarpona speelt de bal door. Čučaga is nu in balbezit. Čučaga geeft een hoge lob. Škarpona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bakoč kopt de bal weg. Kozjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozjak passt de bal zonder na te denken. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 88%, Minimax 12%.
Rensby - Minimax 0:10