Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodnjan 1968 FC CARIZARDI
3-4-3 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 18.2
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Gudev geeft een hoge lob. Cortez kopt de bal weg. Daar is Šalvarica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Calmet rent richting de bal. Calmet geeft een lange en hoge pass. Oroz probeert de bal met de borst te controleren. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 1:0

8e minuut.
Ďuračinský passt de bal zonder na te denken. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec rent richting de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Piec kopt de bal weg. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. Runjić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 2:0

12e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Calmet rent richting de bal. Piec probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Runjić bokst de bal weg. Paal! Šalvarica rent richting de bal. Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 3:0

12e minuut.
Rajlić speelt de bal door. Šalvarica rent richting de bal. Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč schiet op doel. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 4:0

14e minuut.
Lukáč passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Calmet de bal. Cortez is nu in balbezit. Lukáč rent richting de bal. Lukáč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gudev kopt de bal weg. Calmet rent richting de bal. Cortez rent richting de bal. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč passt de bal in één keer door. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ... Runjić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 5:0

21e minuut.
Drčelić probeert naar een medespeler te passen. Gudev is nu in balbezit. Gudev passt de bal zonder na te denken. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Ptak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piec probeert naar een medespeler te passen. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Runjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 6:0

24e minuut.
Tomeljak geeft de bal voor. Inworp. Piec met de inworp. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Šalvarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez passt de bal zonder na te denken. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ptak is nu in balbezit. Piec met een sublieme pass. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 7:0

32e minuut.
Lukáč is nu in balbezit. Lukáč geeft een lange en hoge pass. Moze heeft problemen om de bal te vangen. Cortez onderschept slim de pass. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stipandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč probeert naar een medespeler te passen. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 8:0

35e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Šalvarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez onderschept slim de pass. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 9:0

37e minuut.
Runjić met een harde bal richting middenveld. Gudev rent richting de bal. Gudev met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tomeljak kopt de bal weg. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal met de wreef. Calmet is nu in balbezit. Calmet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cortez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 10:0

40e minuut.
Daar is Moze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez is nu in balbezit. Tomeljak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cortez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piec legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 16%, FC CARIZARDI 84%.
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 10:0

46e minuut.
Inworp. Gudev met een snelle inworp. Piec geeft een hoge lob. Cortez krijgt zijn hoofd ertegen. Runjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ďuračinský zal de hoekschop nemen. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč passt de bal in één keer door. Tomeljak heeft problemen om de bal te vangen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 11:0

51e minuut.
Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stipandić de bal. Gudev rent richting de bal. Gudev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Lukáč rent richting de bal. Cortez rent richting de bal. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč schiet op doel. Runjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 12:0

55e minuut.
Piec onderschept slim de pass. Piec geeft de bal voor. Tomeljak rent richting de bal. Calmet onderschept slim de pass. Calmet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 13:0

56e minuut.
Piec speelt de bal door. Daar is Ďuračinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Runjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 14:0

61e minuut.
Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč rent richting de bal. Lukáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 15:0

62e minuut.
Maibohm onderschept slim de pass. Maibohm passt de bal met de wreef. Piec speelt de bal door. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 16:0

64e minuut.
Ptak onderschept slim de pass. Klungelig pakt Piec de bal. Piec passt de bal in één keer door. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 17:0

71e minuut.
Maibohm met een sublieme pass. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal zonder na te denken. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gudev rent richting de bal. Gudev passt de bal met de wreef. Daar is Piec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. Berljafa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gudev kopt de bal weg. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 18:0

80e minuut.
Gudev geeft de bal voor. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 19:0

82e minuut.
Gudev met een sublieme pass. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. Runjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 20:0

85e minuut.
Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 21:0

86e minuut.
Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev speelt de bal door. Piec speelt de bal door. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fabiani kopt de bal weg. Klungelig pakt Ptak de bal. Ptak passt de bal zonder na te denken. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 19%, FC CARIZARDI 81%.
Vodnjan 1968 - FC CARIZARDI 22:0