Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CARIZARDI Vodnjan 1968
Normal Tactiek 3-4-3
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 49.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Lukáč rent richting de bal. Lukáč passt de bal zonder na te denken. Calmet rent richting de bal. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:1

10e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Cortez geeft de bal voor. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tomeljak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gudev probeert naar een medespeler te passen. Piec rent richting de bal. Piec passt de bal zonder na te denken. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:2

13e minuut.
Piec rent richting de bal. Piec probeert naar een medespeler te passen. Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:3

16e minuut.
Ptak is nu in balbezit. Oroz onderschept slim de pass. Piec probeert naar een medespeler te passen. Lukáč rent richting de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Moze bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet onderschept slim de pass. Calmet probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:4

18e minuut.
Klungelig pakt Lukáč de bal. Lukáč passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:5

23e minuut.
Gudev kopt de bal weg. Šalvarica heeft problemen om de bal te vangen. Calmet rent richting de bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cortez passt de bal in één keer door. Dačević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gudev. Gudev krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cortez probeert naar een medespeler te passen. Calmet rent richting de bal. Calmet passt de bal in één keer door. Lukáč rent richting de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lukáč is nu in balbezit. Lukáč passt de bal in één keer door. Calmet is nu in balbezit. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Runjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gudev kopt de bal weg. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Piec met een sublieme pass. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Tomeljak kopt de bal weg. Gudev rent richting de bal. Gudev met een sublieme pass. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. Gudev met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ďuračinský neemt de hoekschop. Dačević heeft problemen om de bal te vangen. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev heeft problemen om de bal te vangen. Gudev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Šalvarica trapt de bal weg. Piec probeert de bal met de borst te controleren. Piec passt de bal met de wreef. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ... Runjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:6

44e minuut.
Cortez onderschept slim de pass. Cortez passt de bal in één keer door. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ... Runjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:7

45e minuut.
Gudev rent richting de bal. Gudev geeft een lange en hoge pass. Cortez kopt de bal weg. Klungelig pakt Calmet de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Runjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CARIZARDI 81%, Vodnjan 1968 19%.
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:7

47e minuut.
Rajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Binnie onderschept slim de pass. Binnie passt de bal zonder na te denken. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. Runjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Runjić trapt de bal weg. Gudev kopt de bal weg. Calmet is nu in balbezit. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Runjić trapt de bal weg. Ptak kopt de bal weg. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Piec speelt de bal door. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalvarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez onderschept slim de pass. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Runjić bokst de bal weg.

53e minuut.
Lukáč passt de bal met de wreef. Calmet rent richting de bal. Calmet passt de bal met de wreef. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:8

66e minuut.
Moze bereikt de bal nog maar net als eerste. Moze geeft een hoge lob. Calmet geeft een hoge lob. Berljafa probeert de bal aan de voet te houden. Gudev speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Piec controleert de bal met de borst. Piec probeert naar een medespeler te passen. Cortez rent richting de bal. Calmet heeft problemen om de bal te vangen. Calmet schiet op doel. Runjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:9

70e minuut.
Moze is nu in balbezit. Calmet onderschept slim de pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ptak kopt de bal weg. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez passt de bal zonder na te denken. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tomeljak geeft een lange en hoge pass. Ďuračinský kopt de bal weg. Klungelig pakt Moze de bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Klungelig pakt Cortez de bal. Calmet is nu in balbezit. Cortez rent richting de bal. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel. Runjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:10

76e minuut.
Drčelić probeert naar een medespeler te passen. Rajlić is nu in balbezit. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:11

80e minuut.
Inworp. Gudev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec geeft een lange en hoge pass. Cortez maakt een snoekduik en kopt de bal. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:12

82e minuut.
Gudev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec speelt de bal door. Ptak geeft een hoge lob. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Runjić trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ďuračinský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec geeft een hoge lob. Runjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Šalvarica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:13

86e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet geeft de bal voor. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Runjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:14

86e minuut.
Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Lukáč is nu in balbezit. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Runjić bokst de bal weg. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ... Runjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:15

90e minuut.
Calmet is nu in balbezit. Calmet passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. Runjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CARIZARDI 86%, Vodnjan 1968 14%.
FC CARIZARDI - Vodnjan 1968 0:16