Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.14 [del]
  • Stadion: DPC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17946
NK Lajbeki Footballmas
3-5-2 Tactiek 442 AM 2
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Křepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik speelt de bal door. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Škorpik met een harde bal richting middenveld. Vonhinten kopt de bal weg. Klungelig pakt Geerinckx de bal. Geerinckx schiet op doel. Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gutermann heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - Footballmas 1:0

5e minuut.
Saha probeert de bal aan de voet te houden. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft de bal voor. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel. Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Lajbeki - Footballmas 1:1

17e minuut.
Bloquel met een sublieme pass. Brunet is nu in balbezit. Brunet geeft de bal voor. Geerinckx controleert de bal met de borst. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Salpietra onderschept slim de pass. Salpietra geeft een hoge lob. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Škorpik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bloquel is nu in balbezit. Bloquel passt de bal in één keer door. Corbu speelt de bal door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - Footballmas 1:2

22e minuut.
Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha verovert de bal door een tackle van achteren. Saha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Saha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha passt de bal zonder na te denken. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys onderschept slim de pass. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Saha probeert naar een medespeler te passen. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Klungelig pakt Křepelka de bal. Üstünkar rent richting de bal. Křepelka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Křepelka krijgt een gele kaart. Üstünkar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benthuys legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Škorpik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - Footballmas 1:3

37e minuut.
Brunet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović passt de bal in één keer door. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Corbu kopt de bal weg. Vozarik heeft problemen om de bal te vangen. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Yakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakıcı passt de bal in één keer door. Belović rent richting de bal. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Lajbeki 59%, Footballmas 41%.
NK Lajbeki - Footballmas 1:3

46e minuut.
Saha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vozarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Belović is nu in balbezit. Brunet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutermann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brunet raakt geblesseerd tijdens het duel. Belović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sơn probeert naar een medespeler te passen. Gutermann kopt de bal weg. Saha met een sublieme pass. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Corbu passt de bal in één keer door. Prüne heeft problemen om de bal te vangen. Oprea rent richting de bal. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Brunet is nu in balbezit. Gutermann geeft een hoge lob. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Škorpik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - Footballmas 1:4

81e minuut.
Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorpik probeert naar een medespeler te passen. Vonhinten kopt de bal weg. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Belović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Brunet geeft de bal voor. Gutermann probeert de bal aan de voet te houden. Harispe rent richting de bal. Geerinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Geerinckx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gutermann rent richting de bal. Gutermann passt de bal met de wreef. Oprea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys schiet op doel. Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Lajbeki 57%, Footballmas 43%.
NK Lajbeki - Footballmas 1:4