Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Footballmas NK Lajbeki
442 AM 2 Tactiek 4-1-3-2
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 29.1
very good Schieten average
very good Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Davids onderschept slim de pass. Davids passt de bal met de wreef. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Hunter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 1:0

6e minuut.
Lemaire is nu in balbezit. Vozarik verovert de bal door een tackle van achteren. Vozarik speelt de bal door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Saha geeft de bal voor. Üstünkar kopt de bal weg. Brlić heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Hunter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Saha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vozarik de bal. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel. Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 2:0

25e minuut.
Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik met een sublieme pass. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Hunter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 3:0

29e minuut.
Külcü passt de bal met de wreef. Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal in één keer door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mulej geeft een lange en hoge pass. Üstünkar probeert de bal aan de voet te houden. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel. Hunter probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

39e minuut.
Saha is nu in balbezit. Saha probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... Hunter probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Corbu met een snelle inworp. Saha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha speelt de bal door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Üstünkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üstünkar schiet op doel. Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 4:0

45e minuut.
Hunter trapt de bal weg van het doel. Saha kopt de bal weg. Üstünkar rent richting de bal. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 26%, NK Lajbeki 74%.
Footballmas - NK Lajbeki 4:0

46e minuut.
Mišolongin komt het veld opgelopen. Vrbica komt het veld opgelopen. Gogola komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vozarik rent richting de bal. Met opzet legt Vrbica zijn tegenspeler op de grond. Vozarik raakt geblesseerd tijdens het duel. Saha met een snel genomen vrije trap. Üstünkar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Harispe is nu in balbezit. Harispe met een sublieme pass. Saha probeert naar een medespeler te passen. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 5:0

54e minuut.
Harispe onderschept slim de pass. Harispe geeft de bal voor. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel. Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 6:0

57e minuut.
Davids kopt de bal weg. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Hunter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Saha passt de bal met de wreef. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea met een sublieme pass. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys schiet op doel. Hunter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 7:0

66e minuut.
Hunter probeert naar een medespeler te passen. Saha kopt de bal weg. Klungelig pakt Mišolongin de bal. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu schiet op doel. Hunter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 8:0

68e minuut.
Külcü passt de bal in één keer door. Corbu is nu in balbezit. Corbu met een sublieme pass. Vozarik rent richting de bal. Vozarik schiet op doel. Hunter bokst de bal weg. Klungelig pakt Üstünkar de bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 9:0

73e minuut.
Salpietra bereikt de bal nog maar net als eerste. Salpietra geeft de bal voor. Oprea kopt de bal weg. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Oprea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mulej de bal. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel. Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 10:0

83e minuut.
Oprea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saha geeft de bal voor. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 11:0

85e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 12:0

89e minuut.
Mulej geeft een hoge lob. Corbu met een sublieme pass. Vozarik rent richting de bal. Vozarik haalt uit met een fantastische trap. Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - NK Lajbeki 13:0

89e minuut.
Gogola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belović de bal. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel. Hunter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 26%, NK Lajbeki 74%.
Footballmas - NK Lajbeki 13:0