Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo123 sandence
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Šipka met een snelle inworp. Peroš rent richting de bal. Kutlagić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kutlagić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Daar is Telak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žic onderschept slim de pass. Žic passt de bal met de wreef. Kilić heeft problemen om de bal te vangen. Kilić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Žic is nu in balbezit. Žic geeft de bal voor. Klungelig pakt Lončar de bal. Kilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - sandence 1:0

14e minuut.
Milidrag geeft de bal voor. Telak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žic. Žic krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Telak is nu in balbezit. Šestić verovert de bal door een tackle van achteren. Telak begaat een overtreding. Telak krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Šestić rent richting de bal. Križan onderschept slim de pass. Žic rent richting de bal. Križan verovert de bal door een tackle van achteren. Križan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Telak rent richting de bal. Žic onderschept slim de pass. Žic speelt de bal door. Šestić rent richting de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Milidrag passt de bal met de wreef. Telak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić onderschept slim de pass. Kilić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - sandence 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo123 45%, sandence 55%.
dinamo123 - sandence 2:0

52e minuut.
Telak verovert de bal door een tackle van achteren. Berović onderschept slim de pass. Berović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Telak is nu in balbezit. Žic verovert de bal door een tackle van achteren. Žic met een sublieme pass. Šestić rent richting de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Žic met een sublieme pass. Burin is nu in balbezit. Burin probeert naar een medespeler te passen. Venijer is nu in balbezit. Venijer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - sandence 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo123 59%, sandence 41%.
dinamo123 - sandence 2:1