Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moslavac1 Footballmas
veza Tactiek 343
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
44.2 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Saha verovert de bal door een tackle van achteren. Saha geeft een hoge lob. Gazezoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kabała rent richting de bal. Kabała passt de bal in één keer door. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana passt de bal in één keer door. Samborski rent richting de bal. Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Footballmas 1:0

6e minuut.
Kabała is nu in balbezit. Saha onderschept slim de pass. Saha speelt de bal door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Diangana kopt de bal weg. Ivacsák rent richting de bal. Salpietra onderschept slim de pass. Samborski onderschept slim de pass. Samborski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Savović controleert de bal met de borst. Gazezoğlu onderschept slim de pass. Gazezoğlu passt de bal in één keer door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moslavac1 - Footballmas 1:1

32e minuut.
Samborski is nu in balbezit. Ivacsák rent richting de bal. Samborski is nu in balbezit. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák haalt uit met een fantastische trap. Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu passt de bal met de wreef. Daar is Gazezoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Corbu verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu passt de bal in één keer door. Kleven bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys verovert de bal door een tackle van achteren. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Paal! Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Footballmas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 47%, Footballmas 53%.
Moslavac1 - Footballmas 1:2

48e minuut.
Corbu passt de bal met de wreef. Daar is Kleven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Saha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Corbu de bal. Corbu geeft een hoge lob. Benthuys maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Footballmas 1:3

52e minuut.
Saha probeert de bal met de borst te controleren. Ivacsák verovert de bal door een tackle van achteren. Ivacsák met een sublieme pass. Samborski heeft problemen om de bal te vangen. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Samborski is nu in balbezit. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saha krijgt een gele kaart. Ivacsák moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ivacsák kan niet meer verder spelen. Petrenko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Harispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petrenko de bal. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Diangana speelt de bal door. Harispe verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea geeft de bal voor. Üstünkar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Footballmas 1:4

63e minuut.
Oprea neemt de hoekschop. Üstünkar is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Warsiński ... Strafschop! Üstünkar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Benthuys neemt zijn aanloop. Barahona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Footballmas 1:5

65e minuut.
Ceranka passt de bal zonder na te denken. Saha geeft een hoge lob. Daar is Savović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap. Barahona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Oprea passt de bal met de wreef. Gazezoğlu is nu in balbezit. Savović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Savović krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleven legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kleven krijgt een gele kaart. Kleven raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torzewski komt het veld opgelopen. Benthuys neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Footballmas 1:6

74e minuut.
Saha verovert de bal door een tackle van achteren. Saha geeft een lange en hoge pass. Savović heeft problemen om de bal te vangen. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Saha kopt de bal weg. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal met de wreef. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Petrenko de bal. Salpietra bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski onderschept slim de pass. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Footballmas 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 56%, Footballmas 44%.
Moslavac1 - Footballmas 2:6