Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QHEWSEH NK Lajbeki
Normal Tactiek 3-5-2
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 42.9
zwak Schieten goed
slecht Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Geerinckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Livadić rent richting de bal. Vonhinten onderschept slim de pass. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:1

3e minuut.
Geerinckx onderschept slim de pass. Vonhinten rent richting de bal. Vonhinten speelt de bal door. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vukoša probeert de bal aan de voet te houden. Marulić probeert naar een medespeler te passen. Bloquel kopt de bal weg. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Livadić rent richting de bal. Křepelka onderschept slim de pass. Křepelka passt de bal zonder na te denken. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Belović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Həsənli passt de bal met de wreef. Brunet is nu in balbezit. Brunet speelt de bal door. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Livadić rent richting de bal. Křepelka is nu in balbezit. Křepelka met een sublieme pass. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Pelikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović verovert de bal door een tackle van achteren. Belović passt de bal zonder na te denken. Brunet kan de bal niet met de borst controleren. Brunet geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:2

17e minuut.
Yakıcı speelt de bal door. Vonhinten rent richting de bal. Vonhinten passt de bal in één keer door. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Brunet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Livadić de bal. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel. Marulić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:3

25e minuut.
Křepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křepelka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Belović de bal. Belović draait met de bal, schiet en ... Marulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:4

27e minuut.
Stipandić geeft de bal voor. Inworp. Yakıcı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vonhinten rent richting de bal. Vonhinten geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Belović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:5

30e minuut.
Daar is Bloquel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloquel probeert naar een medespeler te passen. Geerinckx is nu in balbezit. Klungelig pakt Geerinckx de bal. Geerinckx schiet op doel. Marulić bokst de bal weg.

33e minuut.
Belović verovert de bal door een tackle van achteren. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Belović passt de bal met de wreef. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... Marulić bokst de bal weg.

34e minuut.
Həsənli geeft de bal voor. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Pelikan is nu in balbezit. Belović onderschept slim de pass. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:6

35e minuut.
Klungelig pakt Belović de bal. Belović passt de bal zonder na te denken. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap. Marulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ... Arnaut probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:7

41e minuut.
Bloquel geeft een lange en hoge pass. Marulić probeert naar een medespeler te passen. Bloquel kopt de bal weg. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marulić trapt de bal weg. Křepelka kopt de bal weg. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Belović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 84%, NK Lajbeki 16%.
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:7

46e minuut.
von Geldern komt het veld opgelopen.

47e minuut.
von Geldern geeft de bal voor. Geerinckx geeft de bal voor. Vukoša kopt de bal weg. Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Yakıcı met een sublieme pass. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx probeert naar een medespeler te passen. Belović rent richting de bal. Belović draait met de bal, schiet en ... Marulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:8

51e minuut.
Arnaut bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern verovert de bal door een tackle van achteren. Geerinckx heeft problemen om de bal te vangen. Geerinckx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Livadić is nu in balbezit. Křepelka verovert de bal door een tackle van achteren. Křepelka passt de bal met de wreef. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ridžić geeft een hoge lob. Brunet geeft de bal voor. Geerinckx rent richting de bal. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:9

57e minuut.
Geerinckx passt de bal met de wreef. Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı met een sublieme pass. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:10

59e minuut.
Yakıcı geeft een hoge lob. Daar is Arnaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belović rent richting de bal. Belović draait met de bal, schiet en ... Marulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:11

60e minuut.
Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vičević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaccardi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Brunet geeft een lange en hoge pass. Daar is Arnaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel. Marulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:12

64e minuut.
Pelikan passt de bal in één keer door. von Geldern rent richting de bal. von Geldern passt de bal met de wreef. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel. Marulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:13

66e minuut.
Klungelig pakt von Geldern de bal. Livadić rent richting de bal. Livadić probeert naar een medespeler te passen. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vukoša trapt de bal weg. Klještanović kopt de bal weg. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern is nu in balbezit. von Geldern draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Křepelka onderschept slim de pass. Křepelka geeft de bal voor. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:14

73e minuut.
von Geldern is nu in balbezit. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx speelt de bal door. Belović rent richting de bal. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:15

76e minuut.
von Geldern met een sublieme pass. Křepelka is nu in balbezit. Křepelka met een sublieme pass. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Beus komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Vukoša probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beus zal de hoekschop nemen. Geerinckx maakt een snoekduik en kopt de bal. Marulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:16

82e minuut.
Stipandić met de inworp. Livadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geerinckx krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Doeltrap. Marulić trapt de bal weg. Křepelka kopt de bal weg. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx schiet op doel. Marulić bokst de bal weg.

90e minuut.
Mickiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Ridžić de bal. Beus geeft een hoge lob. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 82%, NK Lajbeki 18%.
QHEWSEH - NK Lajbeki 0:17