Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagreb Kras NK sandence
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lisica controleert de bal met de borst. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisica. Rak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rak kan niet meer verder spelen. Arsenić komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Zubak is nu in balbezit. Gazić verovert de bal door een tackle van achteren. Gazić probeert naar een medespeler te passen. Kosančić rent richting de bal. Kosančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vujica passt de bal zonder na te denken. Venijer rent richting de bal. Vešmašina begaat een overtreding. Vešmašina krijgt een gele kaart. Venijer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Križan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Peroš met een snelle inworp. Stambolija rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Križan. Križan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagreb Kras NK 56%, sandence 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagreb Kras NK - sandence 0:0

61e minuut.
Monteno onderschept slim de pass. Monteno passt de bal in één keer door. Vujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Venijer is nu in balbezit. Venijer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Strikoman speelt de bal door. Arsenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Todić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arsenić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šokota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagreb Kras NK 47%, sandence 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagreb Kras NK - sandence 0:0