Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.14 [del]
  • Stadion: DPC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19161
NK Lajbeki Moslavac1
4-1-3-2 Tactiek veza
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 41.6
good Schieten adequate
very good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wasilkowski met de inworp. Bloquel is nu in balbezit. Samborski verovert de bal door een tackle van achteren. Samborski schiet op doel. Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bobrov rent richting de bal. Bobrov schiet op doel. Škorpik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - Moslavac1 0:1

12e minuut.
Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski is nu in balbezit. Bloquel begaat een overtreding. Samborski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kabała wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samborski is nu in balbezit. Samborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - Moslavac1 0:2

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Belović de bal onder controle te krijgen. Ceranka verovert de bal door een tackle van achteren. Brunet probeert naar een medespeler te passen. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Bloquel probeert naar een medespeler te passen. von Geldern rent richting de bal. von Geldern heeft problemen om de bal te vangen. von Geldern draait met de bal, schiet en ... Barahona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - Moslavac1 1:2

26e minuut.
Savović onderschept slim de pass. Vonhinten onderschept slim de pass. Vonhinten geeft een hoge lob. von Geldern is nu in balbezit. von Geldern draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Diangana passt de bal in één keer door. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Warsiński verovert de bal door een tackle van achteren. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Warsiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brunet met de inworp. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel. Barahona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. von Geldern maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Həsənli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert von Geldern de bal onder controle te krijgen. Vonhinten rent richting de bal. von Geldern is nu in balbezit. von Geldern schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Lajbeki 34%, Moslavac1 66%.
NK Lajbeki - Moslavac1 1:2

46e minuut.
Bloquel geeft een lange en hoge pass. von Geldern kopt de bal weg. Daar is Ceranka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Brunet passt de bal zonder na te denken. Bloquel rent richting de bal. Bloquel geeft de bal voor. Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Yakıcı met een sublieme pass. von Geldern rent richting de bal. von Geldern passt de bal in één keer door. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Barahona met een harde bal richting middenveld. Vonhinten kopt de bal weg. Klungelig pakt Torzewski de bal. Belović rent richting de bal. Belović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Savović heeft problemen om de bal te vangen. Vonhinten rent richting de bal. Savović rent richting de bal. Vonhinten onderschept slim de pass. Vonhinten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
von Geldern is nu in balbezit. von Geldern geeft de bal voor. Ceranka rent richting de bal. Vonhinten verovert de bal door een tackle van achteren. Vonhinten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Lajbeki 26%, Moslavac1 74%.
NK Lajbeki - Moslavac1 1:2