Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moslavac1 NK Lajbeki
veza Tactiek 4-1-3-2
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 46
goed Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Zaccardi geeft een hoge lob. Miguens kan de bal niet met de borst controleren. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Ivacsák is nu in balbezit. Şahməmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák verovert de bal door een tackle van achteren. Ivacsák haalt uit met een fantastische trap. Škorpik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zaccardi geeft een hoge lob. Yakıcı rent richting de bal. Yakıcı passt de bal zonder na te denken. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap. Barahona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Ceranka speelt de bal door. Miguens is nu in balbezit. Miguens geeft een hoge lob. Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski geeft een lange en hoge pass. Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - NK Lajbeki 1:0

15e minuut.
Prüne passt de bal zonder na te denken. Křepelka is nu in balbezit. Křepelka passt de bal in één keer door. von Geldern is nu in balbezit. von Geldern draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek probeert naar een medespeler te passen. Samborski is nu in balbezit. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Warsiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warsiński geeft een lange en hoge pass. Həsənli kopt de bal weg. Beus geeft de bal voor. von Geldern krijgt zijn hoofd ertegen. Barahona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Prüne probeert de bal aan de voet te houden. Ceranka rent richting de bal. Ceranka geeft de bal voor. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
von Geldern rent richting de bal. Ceranka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! von Geldern raakt geblesseerd tijdens het duel. Yakıcı legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Barahona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moslavac1 - NK Lajbeki 1:1

33e minuut.
Daar is Beus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vršek rent richting de bal. Vršek passt de bal met de wreef. Ivacsák is nu in balbezit. Ivacsák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Křepelka probeert naar een medespeler te passen. Brunet is nu in balbezit. Brunet speelt de bal door. Yakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakıcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Şahməmmədov geeft een hoge lob. Yakıcı kopt de bal weg. Klungelig pakt Brunet de bal. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 56%, NK Lajbeki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moslavac1 - NK Lajbeki 1:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogola komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Puska komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Brunet met de inworp. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska probeert naar een medespeler te passen. Şahməmmədov rent richting de bal. Şahməmmədov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Diangana passt de bal met de wreef. Vršek is nu in balbezit. Vršek met een sublieme pass. Samborski rent richting de bal. Samborski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Prüne bereikt de bal nog maar net als eerste. Prüne passt de bal in één keer door. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Miguens verovert de bal door een tackle van achteren. Diangana geeft de bal voor. Škorpik bokst de bal weg.

87e minuut.
Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Həsənli passt de bal in één keer door. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - NK Lajbeki 1:2

89e minuut.
von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska met een sublieme pass. Křepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křepelka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 66%, NK Lajbeki 34%.
Moslavac1 - NK Lajbeki 1:2