Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Footballmas QHEWSEH
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
54 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 18
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Teinović geeft een hoge lob. Sơn probeert naar een medespeler te passen. Vozarik kopt de bal weg. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pelikan is nu in balbezit. Saha rent richting de bal. Saha passt de bal met de wreef. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu schiet op doel. Marulić bokst de bal weg. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 1:0

8e minuut.
Pelikan heeft problemen om de bal te vangen. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik speelt de bal door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 2:0

9e minuut.
Corbu met de inworp. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar met een sublieme pass. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 3:0

10e minuut.
Klještanović passt de bal in één keer door. Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal in één keer door. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Oprea rent richting de bal. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 4:0

17e minuut.
Vičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea met een sublieme pass. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprea neemt de hoekschop. Üstünkar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 5:0

22e minuut.
Ridžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Marulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 6:0

23e minuut.
Klungelig pakt Klještanović de bal. Vičević rent richting de bal. Vičević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 7:0

26e minuut.
Vozarik is nu in balbezit. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Arnaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Salpietra probeert naar een medespeler te passen. Benthuys rent richting de bal. Üstünkar rent richting de bal. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Vozarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vozarik passt de bal met de wreef. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Marulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 8:0

31e minuut.
Vukoša geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbu met de inworp. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Saha kopt de bal weg. Livadić rent richting de bal. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Vukoša de bal. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 9:0

36e minuut.
Saha onderschept slim de pass. Saha met een sublieme pass. Corbu rent richting de bal. Corbu geeft een hoge lob. Benthuys krijgt zijn hoofd ertegen. Marulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Daar is Stipandić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pelikan de bal. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu schiet op doel. Marulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gazezoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pelikan de bal. Benthuys met een sublieme pass. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pelikan is nu in balbezit. Pelikan probeert naar een medespeler te passen. Corbu speelt de bal door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... Marulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 18%, QHEWSEH 82%.
Footballmas - QHEWSEH 10:0

51e minuut.
Oprea kopt de bal weg. Klungelig pakt Vozarik de bal. Vozarik speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Pelikan heeft problemen om de bal te vangen. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal met de wreef. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Marulić bokst de bal weg.

59e minuut.
Stipandić kopt de bal weg. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik passt de bal met de wreef. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Arnaut heeft problemen om de bal te vangen. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Saha passt de bal zonder na te denken. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal met de wreef. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 11:0

69e minuut.
Corbu met de inworp. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar passt de bal zonder na te denken. Gazezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gazezoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 12:0

70e minuut.
Gazezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Pelikan is nu in balbezit. Met opzet legt Gazezoğlu zijn tegenspeler op de grond. Gazezoğlu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gazezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gazezoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Üstünkar de bal. Üstünkar schiet op doel. Marulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 13:0

73e minuut.
Oprea geeft een hoge lob. Gazezoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Arnaut de bal. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Marulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Arnaut de bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 14:0

81e minuut.
Oprea met een sublieme pass. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu probeert naar een medespeler te passen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Saha passt de bal zonder na te denken. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal met de wreef. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 15:0

84e minuut.
Daar is Gazezoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Benthuys rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 16:0

88e minuut.
Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik passt de bal in één keer door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Marulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - QHEWSEH 17:0

90e minuut.
Klungelig pakt Gazezoğlu de bal. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arnaut de bal onder controle te krijgen. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 13%, QHEWSEH 87%.
Footballmas - QHEWSEH 17:0