Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QHEWSEH Footballmas
Normal Tactiek 442 AM 2
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 45.3
weak Schieten very good
poor Passen solid
tragic Verdedigen adequate


4e minuut.
Corbu speelt de bal door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar passt de bal in één keer door. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Marulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Saha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Benthuys de bal. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:1

8e minuut.
Saha passt de bal met de wreef. Corbu rent richting de bal. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Üstünkar onderschept slim de pass. Pelikan rent richting de bal. Üstünkar onderschept slim de pass. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:2

10e minuut.
Saha onderschept slim de pass. Saha speelt de bal door. Üstünkar rent richting de bal. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik draait met de bal, schiet en ... Marulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Saha passt de bal in één keer door. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys geeft een lange en hoge pass. Corbu is nu in balbezit. Corbu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arnaut de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oprea zal de hoekschop nemen. Benthuys maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Corbu heeft problemen om de bal te vangen. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar geeft een lange en hoge pass. Benthuys krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Oprea speelt de bal door. Vozarik speelt de bal door. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel. Marulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:3

29e minuut.
Corbu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benthuys de bal. Vozarik met een sublieme pass. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:4

31e minuut.
Stipandić kopt de bal weg. Saha met een sublieme pass. Oprea met een sublieme pass. Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vozarik probeert de bal aan de voet te houden. Vozarik speelt de bal door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Inworp. Oprea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saha speelt de bal door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:5

37e minuut.
Teinović is nu in balbezit. Inworp. Harispe met een snelle inworp. Oprea rent richting de bal. Oprea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Üstünkar passt de bal zonder na te denken. Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal zonder na te denken. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel. Marulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Marulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:6

42e minuut.
Saha met een sublieme pass. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar passt de bal zonder na te denken. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Marulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:7

43e minuut.
Benthuys kan de bal niet met de borst controleren. Benthuys passt de bal met de wreef. Vozarik speelt de bal door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Marulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 82%, Footballmas 18%.
QHEWSEH - Footballmas 0:7

50e minuut.
Saha speelt de bal door. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Benthuys probeert naar een medespeler te passen. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Saha kopt de bal weg. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:8

53e minuut.
Marulić met een sublieme pass. Saha kopt de bal weg. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik speelt de bal door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:9

57e minuut.
Corbu probeert naar een medespeler te passen. Saha rent richting de bal. Saha speelt de bal door. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:10

61e minuut.
Üstünkar geeft de bal voor. Benthuys probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Arnaut de bal onder controle te krijgen. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:11

62e minuut.
Inworp. Corbu met de inworp. Saha rent richting de bal. Saha geeft een hoge lob. Vozarik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een hoge lob. Benthuys kopt de bal weg. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel. Marulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Üstünkar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arnaut de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oprea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pelikan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Klungelig pakt Arnaut de bal. Pelikan rent richting de bal. Pelikan geeft de bal voor. Corbu rent richting de bal. Corbu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Oprea passt de bal in één keer door. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Marulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:12

74e minuut.
Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal in één keer door. Daar is Arnaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Corbu met een sublieme pass. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Arnaut passt de bal zonder na te denken. Saha geeft de bal voor. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel. Marulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:13

81e minuut.
Benthuys rent richting de bal. Benthuys passt de bal zonder na te denken. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Marulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:14

82e minuut.
Oprea geeft een hoge lob. Daar is Stipandić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saha speelt de bal door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Üstünkar de bal onder controle te krijgen. Vukoša is nu in balbezit. Üstünkar onderschept slim de pass. Daar is Üstünkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üstünkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - Footballmas 0:15

88e minuut.
Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar passt de bal in één keer door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 88%, Footballmas 12%.
QHEWSEH - Footballmas 0:15