Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sandence Footballmas
Normal Tactiek 343
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.3 gemiddelde waardering 46.5
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


9e minuut.
Saha geeft de bal voor. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een hoge lob. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Benthuys is nu in balbezit. Üstünkar rent richting de bal. Benthuys rent richting de bal. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Saha passt de bal zonder na te denken. Oprea is nu in balbezit. Oprea met een sublieme pass. Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Corbu met de inworp. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal zonder na te denken. Vozarik rent richting de bal. Vozarik met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Üstünkar passt de bal met de wreef. Šipka speelt de bal door. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Footballmas 0:1

19e minuut.
Doeltrap. Monteno trapt de bal weg van het doel. Corbu kopt de bal weg. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Saha passt de bal met de wreef. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal! Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Footballmas 0:2

23e minuut.
Vozarik rent richting de bal. Vozarik geeft een lange en hoge pass. Telak probeert de bal aan de voet te houden. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vozarik rent richting de bal. Vozarik speelt de bal door. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Strikoman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Footballmas 0:3

32e minuut.
Križan passt de bal zonder na te denken. Lončar rent richting de bal. Benthuys verovert de bal door een tackle van achteren. Benthuys schiet op doel. Strikoman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Footballmas 0:4

33e minuut.
Vozarik passt de bal met de wreef. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar passt de bal in één keer door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Strikoman bokst de bal weg. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Strikoman bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Monteno de bal. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Footballmas 0:5

40e minuut.
Benthuys passt de bal in één keer door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... Monteno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strikoman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Footballmas 0:6

40e minuut.
Venijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys onderschept slim de pass. Benthuys passt de bal zonder na te denken. Gazezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandence 83%, Footballmas 17%.
sandence - Footballmas 0:6

46e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een hoge lob. Üstünkar kan de bal niet met de borst controleren. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Saha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha passt de bal in één keer door. Corbu speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Strikoman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oprea neemt de hoekschop. Gazezoğlu kopt de bal weg. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Saha passt de bal in één keer door. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik speelt de bal door. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Saha passt de bal in één keer door. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap. Strikoman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Footballmas 0:7

56e minuut.
Corbu met een sublieme pass. Vozarik rent richting de bal. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lončar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončar geeft de bal voor. Oprea kopt de bal weg. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benthuys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benthuys legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strikoman probeert naar een medespeler te passen. Oprea kopt de bal weg. Vozarik speelt de bal door. Daar is Gazezoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Oprea onderschept slim de pass. Oprea passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Vozarik de bal onder controle te krijgen. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Monteno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Corbu met een snelle inworp. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Corbu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal met de wreef. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Strikoman trapt de bal weg. Oprea geeft de bal voor. Lončar heeft problemen om de bal te vangen. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strikoman met een harde bal richting middenveld. Oprea kopt de bal weg. Vozarik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Footballmas 0:8

70e minuut.
Corbu met de inworp. Saha rent richting de bal. Saha passt de bal met de wreef. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu schiet op doel. Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Saha rent richting de bal. Saha passt de bal zonder na te denken. Corbu speelt de bal door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Strikoman bokst de bal weg.

74e minuut.
Saha passt de bal zonder na te denken. Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbu passt de bal in één keer door. Daar is Üstünkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üstünkar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Saha kopt de bal weg. Vozarik probeert de bal aan de voet te houden. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Footballmas 0:9

79e minuut.
Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu met een sublieme pass. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Footballmas 0:10

82e minuut.
Üstünkar passt de bal in één keer door. Daar is Monteno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Saha is nu in balbezit. Saha probeert naar een medespeler te passen. Corbu is nu in balbezit. Corbu geeft de bal voor. Benthuys krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Telak is nu in balbezit. Saha onderschept slim de pass. Oprea speelt de bal door. Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandence 88%, Footballmas 12%.
sandence - Footballmas 0:10