Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Footballmas sandence
442 AM 2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
12% Spel op eigen helft 88%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Benthuys met een sublieme pass. Gazić is nu in balbezit. Üstünkar verovert de bal door een tackle van achteren. Üstünkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 1:0

5e minuut.
Telak rent richting de bal. Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik passt de bal met de wreef. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Saha speelt de bal door. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal met de wreef. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Saha is nu in balbezit. Saha passt de bal in één keer door. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 2:0

18e minuut.
Saha geeft een hoge lob. Benthuys kopt de bal weg. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel. Strikoman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal zonder na te denken. Vozarik met een sublieme pass. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 3:0

20e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu speelt de bal door. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik geeft een lange en hoge pass. Benthuys springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Oprea geeft de bal voor. Klungelig pakt Monteno de bal. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 4:0

29e minuut.
Gazić is nu in balbezit. Gazić geeft een hoge lob. Bachert kopt de bal weg. Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Perko rent richting de bal. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Benthuys met een sublieme pass. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Saha kopt de bal weg. Daar is Vozarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vozarik passt de bal in één keer door. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Telak is nu in balbezit. Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik speelt de bal door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar passt de bal met de wreef. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 14%, sandence 86%.
Footballmas - sandence 5:0

46e minuut.
Oprea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saha rent richting de bal. Saha met een sublieme pass. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Saha passt de bal met de wreef. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Harispe kopt de bal weg. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vozarik passt de bal met de wreef. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Strikoman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Üstünkar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys passt de bal in één keer door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 6:0

57e minuut.
Vozarik heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys is nu in balbezit. Vozarik is nu in balbezit. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Oprea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Üstünkar de bal. Monteno is nu in balbezit. Üstünkar onderschept slim de pass. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gazić geeft een lange en hoge pass. Venijer rent richting de bal. Saha verovert de bal door een tackle van achteren. Saha geeft een hoge lob. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Oprea met de inworp. Saha probeert naar een medespeler te passen. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 7:0

64e minuut.
Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel. Strikoman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 8:0

67e minuut.
Corbu passt de bal in één keer door. Daar is Üstünkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üstünkar speelt de bal door. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Saha is nu in balbezit. Saha passt de bal in één keer door. Vozarik speelt de bal door. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 9:0

70e minuut.
Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys probeert naar een medespeler te passen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea geeft een hoge lob. Üstünkar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Telak heeft problemen om de bal te vangen. Vozarik rent richting de bal. Vozarik met een sublieme pass. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Telak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal met de wreef. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 10:0

85e minuut.
Salpietra geeft een hoge lob. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys geeft de bal voor. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 11:0

87e minuut.
Šipka is nu in balbezit. Saha verovert de bal door een tackle van achteren. Saha passt de bal met de wreef. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel. Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - sandence 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 10%, sandence 90%.
Footballmas - sandence 12:0