Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo123 NK Lajbeki
Normal Tactiek 3-5-2
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 45.6
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Geerinckx passt de bal in één keer door. Yakıcı rent richting de bal. Yakıcı speelt de bal door. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Yakıcı rent richting de bal. Yakıcı speelt de bal door. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel. Juričić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
von Geldern verovert de bal door een tackle van achteren. von Geldern probeert naar een medespeler te passen. Brunet speelt de bal door. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - NK Lajbeki 0:1

23e minuut.
Kutlagić is nu in balbezit. Yakıcı onderschept slim de pass. Geerinckx is nu in balbezit. von Geldern is nu in balbezit. von Geldern draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Prüne onderschept slim de pass. Prüne passt de bal met de wreef. Yakıcı rent richting de bal. Yakıcı geeft de bal voor. Belović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Belović de bal. Belović met een sublieme pass. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel. Burin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yakıcı neemt de hoekschop. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern draait met de bal, schiet en ... Juričić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - NK Lajbeki 0:2

31e minuut.
Šestić is nu in balbezit. Prüne verovert de bal door een tackle van achteren. Prüne probeert naar een medespeler te passen. Brunet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Brunet met een sublieme pass. Kunić rent richting de bal. Kunić geeft de bal voor. Yakıcı kopt de bal weg. Geerinckx geeft een hoge lob. Juričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
von Geldern geeft een lange en hoge pass. Yakıcı geeft de bal voor. Urošević kopt de bal weg. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo123 79%, NK Lajbeki 21%.
dinamo123 - NK Lajbeki 0:2

46e minuut.
von Geldern probeert naar een medespeler te passen. Belović is nu in balbezit. Belović met een sublieme pass. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Juričić met een sublieme pass. Yakıcı kopt de bal weg. Geerinckx controleert de bal met de borst. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... Juričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx passt de bal zonder na te denken. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern schiet op doel. Belović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - NK Lajbeki 0:3

58e minuut.
Geerinckx geeft een lange en hoge pass. Juričić met een sublieme pass. Mickiewicz is nu in balbezit. Mickiewicz geeft een hoge lob. Belović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Křepelka geeft een hoge lob. Geerinckx controleert de bal met de borst. Arbanas probeert naar een medespeler te passen. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx passt de bal met de wreef. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - NK Lajbeki 0:4

65e minuut.
Burin kopt de bal weg. Křepelka heeft problemen om de bal te vangen. Křepelka passt de bal in één keer door. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović haalt uit met een fantastische trap. Juričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - NK Lajbeki 0:5

71e minuut.
Křepelka geeft een hoge lob. Burin is nu in balbezit. Burin passt de bal zonder na te denken. Geerinckx probeert de bal met de borst te controleren. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - NK Lajbeki 0:6

76e minuut.
Yakıcı met een sublieme pass. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. Burin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt von Geldern de bal. Prüne speelt de bal door. Brunet geeft de bal voor. Geerinckx krijgt zijn hoofd ertegen. Juričić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - NK Lajbeki 0:7

78e minuut.
Arbanas is nu in balbezit. Geerinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Geerinckx probeert naar een medespeler te passen. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Juričić met een harde bal richting middenveld. Yakıcı kopt de bal weg. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - NK Lajbeki 0:8

80e minuut.
Gogola komt het veld opgelopen. Beus komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Arbanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Beus onderschept slim de pass. Beus speelt de bal door. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vugdelija is nu in balbezit. Vugdelija passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kunić de bal onder controle te krijgen. Prüne bereikt de bal nog maar net als eerste. Prüne geeft een hoge lob. Juričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beus springt en kopt de bal. Juričić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - NK Lajbeki 0:9

90e minuut.
Kutlagić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vonhinten de bal onder controle te krijgen. Kilić rent richting de bal. Kilić draait met de bal, schiet en ... Škorpik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - NK Lajbeki 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo123 85%, NK Lajbeki 15%.
dinamo123 - NK Lajbeki 1:9