Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:44
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.14 [del]
  • Stadion: DPC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 24003
NK Lajbeki dinamo123
3-5-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.8 gemiddelde waardering 20.5
solide Schieten waardeloos
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Geerinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Puska is nu in balbezit. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 1:0

3e minuut.
Puska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vonhinten komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Kunić is nu in balbezit. Kunić passt de bal zonder na te denken. Beus speelt de bal door. Yakıcı rent richting de bal. Yakıcı geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakıcı met een snelle inworp. Beus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Yakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakıcı probeert naar een medespeler te passen. Kutlagić probeert de bal aan de voet te houden. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
von Geldern rent richting de bal. von Geldern passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Geerinckx de bal. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. Vorkapić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 2:0

19e minuut.
Vonhinten onderschept slim de pass. Vonhinten geeft een hoge lob. Yakıcı is nu in balbezit. Milidrag onderschept slim de pass. Milidrag geeft een lange en hoge pass. Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Hromin de bal. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten passt de bal met de wreef. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern schiet op doel. Vorkapić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 3:0

22e minuut.
Zaccardi passt de bal in één keer door. Yakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakıcı passt de bal zonder na te denken. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić passt de bal zonder na te denken. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... Vonhinten probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 4:0

28e minuut.
Beus is nu in balbezit. Beus speelt de bal door. Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı speelt de bal door. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 5:0

31e minuut.
Křepelka onderschept slim de pass. Křepelka geeft een hoge lob. Daar is Hromin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 6:0

33e minuut.
Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunet onderschept slim de pass. Brunet passt de bal in één keer door. von Geldern heeft problemen om de bal te vangen. von Geldern draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 7:0

36e minuut.
Mazić geeft een hoge lob. Brunet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunet geeft een lange en hoge pass. Yakıcı rent richting de bal. Yakıcı geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mazić passt de bal met de wreef. Beus bereikt de bal nog maar net als eerste. Beus passt de bal met de wreef. Daar is Vonhinten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vonhinten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vugdelija rent richting de bal. von Geldern onderschept slim de pass. von Geldern passt de bal zonder na te denken. Vonhinten rent richting de bal. Vonhinten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yakıcı kopt de bal weg. Klungelig pakt Vonhinten de bal. Geerinckx met een sublieme pass. von Geldern rent richting de bal. von Geldern draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vorkapić met een harde bal richting middenveld. Beus kopt de bal weg. Vonhinten rent richting de bal. Vonhinten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Brunet onderschept slim de pass. Brunet met een sublieme pass. Hromin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten onderschept slim de pass. Vonhinten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Geerinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geerinckx schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Lajbeki 17%, dinamo123 83%.
NK Lajbeki - dinamo123 7:0

47e minuut.
Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx passt de bal zonder na te denken. Vonhinten rent richting de bal. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Prüne onderschept slim de pass. Prüne passt de bal in één keer door. Křepelka rent richting de bal. Křepelka geeft een hoge lob. Geerinckx krijgt zijn hoofd ertegen. Vorkapić bokst de bal weg.

63e minuut.
Brunet probeert naar een medespeler te passen. Křepelka rent richting de bal. Křepelka passt de bal in één keer door. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Həsənli kopt de bal weg. Kutlagić controleert de bal met de borst. Beus speelt de bal door. Daar is Geerinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... Vorkapić bokst de bal weg.

71e minuut.
Həsənli geeft een lange en hoge pass. von Geldern is nu in balbezit. von Geldern passt de bal met de wreef. Geerinckx heeft problemen om de bal te vangen. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Urošević onderschept slim de pass. Urošević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prüne met de inworp. Křepelka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vonhinten heeft problemen om de bal te vangen. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 8:0

76e minuut.
Geerinckx passt de bal zonder na te denken. Daar is Yakıcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakıcı speelt de bal door. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hromin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromin geeft een lange en hoge pass. Prüne kopt de bal weg. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten draait met de bal, schiet en ... Vorkapić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. Urošević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! von Geldern raakt geblesseerd tijdens het duel. Geerinckx legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 9:0

81e minuut.
Křepelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brunet is nu in balbezit. Brunet passt de bal zonder na te denken. Beus is nu in balbezit. Beus met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Vorkapić trapt de bal weg van het doel. Yakıcı kopt de bal weg. Klungelig pakt Geerinckx de bal. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 10:0

86e minuut.
Yakıcı met een sublieme pass. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx passt de bal met de wreef. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 11:0

87e minuut.
Daar is Beus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beus speelt de bal door. Křepelka met een sublieme pass. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 12:0

88e minuut.
Kilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kutlagić de bal. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yakıcı neemt de hoekschop. Geerinckx springt en kopt de bal. Urošević heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - dinamo123 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Lajbeki 17%, dinamo123 83%.
NK Lajbeki - dinamo123 13:0