Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagreb Kras NK Moslavac1
Normal Tactiek veza
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 42.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Klungelig pakt Stambolija de bal. Samborski onderschept slim de pass. Samborski passt de bal in één keer door. Petrenko rent richting de bal. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kabała probeert naar een medespeler te passen. Bobrov rent richting de bal. Bobrov probeert naar een medespeler te passen. Vešmašina rent richting de bal. Samborski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:1

12e minuut.
Samborski is nu in balbezit. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski rent richting de bal. Petrenko rent richting de bal. Petrenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wasilkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wasilkowski passt de bal zonder na te denken. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:2

19e minuut.
Lisica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krupalija komt het veld opgelopen. Wasilkowski neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała speelt de bal door. Petrenko heeft problemen om de bal te vangen. Samborski is nu in balbezit. Samborski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana passt de bal met de wreef. Bobrov met een sublieme pass. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ceranka speelt de bal door. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski passt de bal met de wreef. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel. Kekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:3

39e minuut.
Kabała kopt de bal weg. Todić heeft problemen om de bal te vangen. Petrenko rent richting de bal. Samborski rent richting de bal. Samborski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:4

41e minuut.
Stambolija passt de bal in één keer door. Petrenko rent richting de bal. Petrenko passt de bal met de wreef. Samborski is nu in balbezit. Samborski schiet op doel. Kekić bokst de bal weg.

43e minuut.
Bobrov rent richting de bal. Bobrov met een sublieme pass. Kabała speelt de bal door. Klungelig pakt Samborski de bal. Samborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:5

44e minuut.
Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komar. Komar krijgt een gele kaart. Samborski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wasilkowski met een snel genomen vrije trap. Daar is Krupalija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vešmašina heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagreb Kras NK 89%, Moslavac1 11%.
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:6

50e minuut.
Klungelig pakt Todić de bal. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana passt de bal met de wreef. Ceranka rent richting de bal. Ceranka passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Komar is nu in balbezit. Ceranka verovert de bal door een tackle van achteren. Ceranka geeft een hoge lob. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:7

56e minuut.
Wasilkowski met een sublieme pass. Petrenko rent richting de bal. Samborski is nu in balbezit. Samborski schiet op doel. Kekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vujica is nu in balbezit. Petrenko verovert de bal door een tackle van achteren. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:8

61e minuut.
Ceranka met een sublieme pass. Bobrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrov met een sublieme pass. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:9

64e minuut.
Stambolija heeft problemen om de bal te vangen. Samborski rent richting de bal. Petrenko rent richting de bal. Samborski is nu in balbezit. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Renko passt de bal met de wreef. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski met een sublieme pass. Samborski rent richting de bal. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Wasilkowski passt de bal in één keer door. Petrenko rent richting de bal. Petrenko passt de bal in één keer door. Samborski is nu in balbezit. Samborski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Vešmašina geeft een hoge lob. Inworp. Wasilkowski met de inworp. Ceranka geeft een hoge lob. Samborski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vujica met een harde bal richting middenveld. Wasilkowski rent richting de bal. Wasilkowski passt de bal in één keer door. Samborski heeft problemen om de bal te vangen. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:10

86e minuut.
Stambolija rent richting de bal. Samborski verovert de bal door een tackle van achteren. Samborski met een sublieme pass. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagreb Kras NK 84%, Moslavac1 16%.
Zagreb Kras NK - Moslavac1 0:10