Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GFSGHAD QHEWSEH
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Klještanović rent richting de bal. Mamula verovert de bal door een tackle van achteren. Vičević verovert de bal door een tackle van achteren. Vičević schiet op doel. Kalabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - QHEWSEH 0:1

6e minuut.
Teinović probeert naar een medespeler te passen. Klještanović heeft problemen om de bal te vangen. Klještanović probeert naar een medespeler te passen. Vičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vičević haalt uit met een fantastische trap. Kalabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trn heeft problemen om de bal te vangen. Denković bereikt de bal nog maar net als eerste. Denković passt de bal zonder na te denken. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klještanović passt de bal met de wreef. Livadić is nu in balbezit. Livadić geeft de bal voor. Bakočević is nu in balbezit. Bakočević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFSGHAD 44%, QHEWSEH 56%.
GFSGHAD - QHEWSEH 0:1

50e minuut.
Marulić trapt de bal weg. Grujić is nu in balbezit. Grujić met een sublieme pass. Mareković is nu in balbezit. Mareković schiet op doel. Marulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Livadić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanišić met een snelle inworp. Maroš rent richting de bal. Maroš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mareković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroš is nu in balbezit. Mareković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareković haalt uit met een fantastische trap. Marulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFSGHAD 42%, QHEWSEH 58%.
GFSGHAD - QHEWSEH 0:1