Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QHEWSEH GFSGHAD
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Lukašek passt de bal in één keer door. Grujić rent richting de bal. Grujić passt de bal in één keer door. Mareković rent richting de bal. Mareković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - GFSGHAD 0:1

24e minuut.
Mareković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikan onderschept slim de pass. Maroš onderschept slim de pass. Mareković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareković schiet op doel. Marulić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - GFSGHAD 0:2

30e minuut.
Livadić kopt de bal weg. Grujić heeft problemen om de bal te vangen. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Teinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Teinović geeft een hoge lob. Paal!

44e minuut.
Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Livadić onderschept slim de pass. Livadić passt de bal zonder na te denken. Teinović is nu in balbezit. Teinović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 54%, GFSGHAD 46%.
QHEWSEH - GFSGHAD 0:2

54e minuut.
Mamula onderschept slim de pass. Mamula geeft de bal voor. Arnaut is nu in balbezit. Mareković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pelikan passt de bal met de wreef. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grujić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klještanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klještanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

76e minuut.
Mamula geeft een lange en hoge pass. Ridžić heeft problemen om de bal te vangen. Ridžić speelt de bal door. Vičević rent richting de bal. Vičević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 45%, GFSGHAD 55%.
QHEWSEH - GFSGHAD 0:2