Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 19:32
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.14 [del]
  • Stadion: DPC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13267
NK Lajbeki sandence
3-5-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Šipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Telak is nu in balbezit. Met opzet legt von Geldern zijn tegenspeler op de grond. von Geldern krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx speelt de bal door. Klungelig pakt Gazić de bal. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yakıcı heeft problemen om de bal te vangen. Telak begaat een overtreding. Yakıcı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brunet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
von Geldern probeert naar een medespeler te passen. Křepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazić is nu in balbezit. Křepelka verovert de bal door een tackle van achteren. Křepelka geeft een hoge lob. Strikoman bokst de bal weg.

11e minuut.
Křepelka verovert de bal door een tackle van achteren. Křepelka probeert naar een medespeler te passen. Geerinckx rent richting de bal. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Puska geeft een lange en hoge pass. Lončar rent richting de bal. Lončar passt de bal in één keer door. Daar is Geerinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yakıcı passt de bal zonder na te denken. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx passt de bal zonder na te denken. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brunet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. von Geldern is nu in balbezit. Šipka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. von Geldern raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brunet neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Strikoman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - sandence 1:0

23e minuut.
Brunet met de inworp. von Geldern rent richting de bal. von Geldern passt de bal in één keer door. Belović rent richting de bal. Belović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - sandence 2:0

25e minuut.
Belović onderschept slim de pass. Belović probeert naar een medespeler te passen. Geerinckx is nu in balbezit. von Geldern rent richting de bal. von Geldern draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Strikoman met een harde bal richting middenveld. Brunet kopt de bal weg. Geerinckx speelt de bal door. Belović heeft problemen om de bal te vangen. Belović draait met de bal, schiet en ... Strikoman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - sandence 3:0

34e minuut.
Strikoman trapt de bal weg. Puska kopt de bal weg. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx heeft problemen om de bal te vangen. Geerinckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - sandence 4:0

39e minuut.
Křepelka onderschept slim de pass. Křepelka passt de bal met de wreef. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ... Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Belović is nu in balbezit. Belović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Křepelka de bal. Křepelka geeft een lange en hoge pass. Geerinckx springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Lajbeki 20%, sandence 80%.
NK Lajbeki - sandence 4:0

50e minuut.
Křepelka probeert naar een medespeler te passen. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx passt de bal in één keer door. Yakıcı rent richting de bal. Yakıcı geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - sandence 5:0

52e minuut.
Belović schiet op doel. Daar is Monteno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lončar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović verovert de bal door een tackle van achteren. Belović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yakıcı geeft een lange en hoge pass. Belović kopt de bal weg. von Geldern rent richting de bal. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geerinckx geeft een hoge lob. Strikoman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
von Geldern passt de bal met de wreef. Geerinckx rent richting de bal. Perko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perko krijgt een gele kaart. Geerinckx raakt geblesseerd tijdens het duel. Geerinckx neemt de penalty, wat een uithaal! Strikoman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - sandence 6:0

69e minuut.
Vonhinten geeft de bal voor. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović passt de bal in één keer door. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Perko geeft een hoge lob. Daar is von Geldern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - sandence 7:0

76e minuut.
Yakıcı met een snelle inworp. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx geeft een lange en hoge pass. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
von Geldern is nu in balbezit. von Geldern geeft een hoge lob. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... Strikoman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Belović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belović passt de bal met de wreef. Geerinckx rent richting de bal. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel. Paal! Monteno heeft problemen om de bal te vangen. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap. Strikoman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Beus komt het veld opgelopen. Gogola komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gogola stond buitenspel. Strikoman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Beus kopt de bal weg. Gogola rent richting de bal. Gogola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Perko kopt de bal weg. Klungelig pakt Gogola de bal. Monteno is nu in balbezit. Gogola verovert de bal door een tackle van achteren. Gogola schiet op doel. Strikoman bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Lajbeki 16%, sandence 84%.
NK Lajbeki - sandence 7:0