Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sandence NK Lajbeki
Normal Tactiek 3-5-2
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43
waardeloos Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Telak onderschept slim de pass. Beus probeert naar een medespeler te passen. Puska rent richting de bal. Puska haalt uit met een fantastische trap. Strikoman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Yakıcı kopt de bal weg. Puska rent richting de bal. Puska passt de bal in één keer door. Geerinckx kan de bal niet met de borst controleren. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strikoman met een harde bal richting middenveld. Zaccardi kopt de bal weg. Daar is Puska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puska haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. von Geldern rent richting de bal. von Geldern schiet op doel. Strikoman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - NK Lajbeki 0:1

18e minuut.
Geerinckx is nu in balbezit. Beus bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Beus is nu in balbezit. Beus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Šipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunet verovert de bal door een tackle van achteren. Brunet met een sublieme pass. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Křepelka passt de bal met de wreef. von Geldern rent richting de bal. von Geldern passt de bal zonder na te denken. Puska rent richting de bal. Puska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Brunet is nu in balbezit. Brunet passt de bal zonder na te denken. von Geldern rent richting de bal. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lončar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puska rent richting de bal. Puska schiet op doel. Lončar probeert de bal aan de voet te houden. Strikoman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - NK Lajbeki 0:2

29e minuut.
Beus bereikt de bal nog maar net als eerste. Beus passt de bal in één keer door. Gazić bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern verovert de bal door een tackle van achteren. von Geldern schiet op doel. De bal raakt de paal. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel. Strikoman bokst de bal weg.

32e minuut.
Zaccardi passt de bal in één keer door. Beus rent richting de bal. Beus probeert naar een medespeler te passen. Křepelka is nu in balbezit. Křepelka geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Beus verovert de bal door een tackle van achteren. Beus met een sublieme pass. Brunet met een sublieme pass. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Křepelka probeert naar een medespeler te passen. Beus speelt de bal door. Klungelig pakt Geerinckx de bal. Puska rent richting de bal. Puska draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. von Geldern rent richting de bal. von Geldern haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandence 83%, NK Lajbeki 17%.
sandence - NK Lajbeki 0:2

47e minuut.
Geerinckx kopt de bal weg. Puska rent richting de bal. Puska met een sublieme pass. von Geldern is nu in balbezit. von Geldern geeft de bal voor. Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strikoman met een sublieme pass. Brunet kopt de bal weg. Telak heeft problemen om de bal te vangen. Puska rent richting de bal. Puska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - NK Lajbeki 0:3

50e minuut.
Křepelka met de inworp. Brunet heeft problemen om de bal te vangen. Brunet geeft de bal voor. Puska rent richting de bal. Puska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakıcı probeert naar een medespeler te passen. Puska rent richting de bal. Puska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - NK Lajbeki 0:4

57e minuut.
Gogola komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Venijer de bal. Venijer passt de bal met de wreef. Geerinckx rent richting de bal. Gogola is nu in balbezit. Gogola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Zaccardi geeft een hoge lob. Yakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakıcı met een sublieme pass. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakıcı met een snelle inworp. Beus rent richting de bal. Beus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Geerinckx de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Zaccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telak is nu in balbezit. Met opzet legt Zaccardi zijn tegenspeler op de grond. Zaccardi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Geerinckx schiet op doel. Lončar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yakıcı neemt de hoekschop. von Geldern krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - NK Lajbeki 0:5

70e minuut.
Prüne passt de bal in één keer door. Gogola rent richting de bal. Monteno probeert naar een medespeler te passen. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - NK Lajbeki 0:6

77e minuut.
Křepelka met de inworp. Brunet heeft problemen om de bal te vangen. Brunet speelt de bal door. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Křepelka onderschept slim de pass. Klungelig pakt Křepelka de bal. Křepelka speelt de bal door. von Geldern is nu in balbezit. von Geldern draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakıcı met een snelle inworp. Beus bereikt de bal nog maar net als eerste. Beus geeft een hoge lob. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - NK Lajbeki 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandence 85%, NK Lajbeki 15%.
sandence - NK Lajbeki 0:7