Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Footballmas dinamo123
343 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 20.4
excellent Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Kutlagić rent richting de bal. Benthuys verovert de bal door een tackle van achteren. Benthuys passt de bal zonder na te denken. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 1:0

4e minuut.
Burin rent richting de bal. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik passt de bal in één keer door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Oprea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vozarik rent richting de bal. Vozarik geeft een hoge lob. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gazezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys rent richting de bal. Gazezoğlu is nu in balbezit. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Saha probeert naar een medespeler te passen. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu speelt de bal door. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juričić met een harde bal richting middenveld. Saha kopt de bal weg. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 2:0

17e minuut.
Gazezoğlu passt de bal met de wreef. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Juričić bokst de bal weg. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 3:0

20e minuut.
Oprea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbanas is nu in balbezit. Gazezoğlu onderschept slim de pass. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Burin met een harde bal richting middenveld. Oprea kopt de bal weg. Gazezoğlu speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Vozarik is nu in balbezit. Vozarik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Üstünkar de bal. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 4:0

23e minuut.
Šestić passt de bal met de wreef. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar speelt de bal door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 5:0

27e minuut.
Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal met de wreef. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Juričić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kutlagić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oprea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Üstünkar de bal. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 6:0

33e minuut.
Corbu passt de bal zonder na te denken. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Juričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 7:0

35e minuut.
Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea onderschept slim de pass. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Urošević kopt de bal weg. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Juričić bokst de bal weg. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Üstünkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Arbanas rent richting de bal. Gazezoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gazezoğlu probeert naar een medespeler te passen. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Juričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 8:0

39e minuut.
Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik passt de bal in één keer door. Benthuys rent richting de bal. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 21%, dinamo123 79%.
Footballmas - dinamo123 8:0

46e minuut.
Vugdelija geeft de bal voor. Kunić heeft problemen om de bal te vangen. Vozarik met een sublieme pass. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Vozarik verovert de bal door een tackle van achteren. Vozarik speelt de bal door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Juričić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 9:0

49e minuut.
Harispe rent richting de bal. Harispe geeft een lange en hoge pass. Üstünkar kopt de bal weg. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu schiet op doel. Burin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oprea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Üstünkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Saha kopt de bal weg. Daar is Vozarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Arbanas kopt de bal weg. Vozarik is nu in balbezit. Oprea speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 10:0

57e minuut.
Benthuys rent richting de bal. Benthuys probeert naar een medespeler te passen. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu schiet op doel. Juričić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 11:0

59e minuut.
Klungelig pakt Üstünkar de bal. Üstünkar geeft een lange en hoge pass. Vozarik kopt de bal weg. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel. Paal! Juričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 12:0

61e minuut.
Vozarik rent richting de bal. Klungelig pakt Gazezoğlu de bal. Gazezoğlu passt de bal in één keer door. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 13:0

62e minuut.
Gazezoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. David komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Oprea onderschept slim de pass. Oprea geeft een lange en hoge pass. Üstünkar controleert de bal met de borst. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 14:0

64e minuut.
Corbu met een sublieme pass. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik passt de bal in één keer door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 15:0

65e minuut.
Oprea met een snelle inworp. David rent richting de bal. David passt de bal met de wreef. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 16:0

71e minuut.
Urošević kopt de bal weg. Daar is Vugdelija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Urošević geeft een hoge lob. Corbu kopt de bal weg. Üstünkar is nu in balbezit. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 17:0

75e minuut.
Oprea met een snelle inworp. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik geeft de bal voor. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Urošević met een harde bal richting middenveld. Oprea met een sublieme pass. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik geeft een lange en hoge pass. Benthuys krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 18:0

85e minuut.
Oprea geeft een lange en hoge pass. Urošević heeft problemen om de bal te vangen. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel. Juričić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 19:0

88e minuut.
Vugdelija speelt de bal door. Vozarik met een sublieme pass. Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - dinamo123 20:0

89e minuut.
Inworp. Oprea met de inworp. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha is nu in balbezit. Saha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 14%, dinamo123 86%.
Footballmas - dinamo123 20:0