Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QHEWSEH Zagreb Kras NK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 13.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Teinović passt de bal zonder na te denken. Vičević rent richting de bal. Stambolija onderschept slim de pass. Klještanović verovert de bal door een tackle van achteren. Klještanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pelikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Renko onderschept slim de pass. Renko met een sublieme pass. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović is nu in balbezit. Komar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klještanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelikan met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ridžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubak onderschept slim de pass. Zubak probeert naar een medespeler te passen. Kosančić rent richting de bal. Kosančić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Komar geeft een hoge lob. Kosančić is nu in balbezit. Livadić rent richting de bal. Kosančić onderschept slim de pass. Kosančić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Renko is nu in balbezit. Renko passt de bal zonder na te denken. Pelikan rent richting de bal. Kosančić verovert de bal door een tackle van achteren. Kosančić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 52%, Zagreb Kras NK 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
QHEWSEH - Zagreb Kras NK 0:0

72e minuut.
Stipandić passt de bal met de wreef. Daar is Livadić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livadić probeert naar een medespeler te passen. Teinović is nu in balbezit. Teinović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Teinović met een sublieme pass. Stambolija is nu in balbezit. Vičević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vičević moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vičević schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Stambolija wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stambolija kan niet meer verder spelen. Tambolaš komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Renko is nu in balbezit. Renko geeft een hoge lob. Arnaut probeert de bal aan de voet te houden. Kosančić rent richting de bal. Kosančić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 48%, Zagreb Kras NK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
QHEWSEH - Zagreb Kras NK 0:0